2014 Mayıs ayının ortalarında sazan avı için aldığım kamışı kullanmadığım/kullanamadığım için satmak istiyorum, bir sefer ava götürdüm sazan sezonunun açılışına ondan sonra da balığa gidemedim zaten, her hangi bir kusuru çiziği vs bulunmamaktadır.Çok iyi fotoğrafını çekemedim beceremedim kusuruma bakmayın. fiyat:450 Tl http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-vega-potenza-moonstar-181768872/detay/
İyi bir kamıştır lakin siz yinede atarını boyunu gramajını vs belirtirseniz daha çabuk sonuca ulaşırsınız ilanı biraz eksik bilgi açmışsınız. Hayırlı satışlar kolay gelsin.
468 gr, 4.25 mt, Gezer halkasız, 6 parça, 160 cm kapalı boy, 150-220 gr atarlı, FUJI KWAG halkalar, FUJI Makina yatağı, Fast Action, Sensipower Tip, Nanoflex yüksek modüllü karbon, özel kırmızı taşıma çantası, tamamı sedefli beyaz boyalı teleskopik surf kamış. Ağır kurşun ile sahte boğaz avcılığı, çapari, yemli avlar gibi pek çok disiplinin üstesinden gelebilen çok yönlü bir üründür. Sap parçasının bitiminde bulunan trim bandı; kamışın uzun vadeli kullanımında ek yerinden yürümesini, gevşemesini, çatlamasını ve yarılmasını engeller. Bu bant, fiyat olarak en üst düzey kamışlarda dahi az rastlanan bir "turnuva kamışı" ek özelliğidir. Sanirim ilk mesaji editleyemiyorum belli bir sure sonra haklisiniz moderatorlerden yardim isteyeyim