Ver elini Avşa

Konu, 'Bölgeler' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Sevgiler dostlar,hepinize merhaba,foruma çok yazan biri değilim.Uzun süredir takip ediyordum ama..İlk konumu açmış olayım..Maalesef Marmara açısından son derece verimsiz aylar yaşıyoruz,özetlemek gerekirse "balık yok". Elbette istisnalar vardır.Herneyse bu kardeşiniz biraz bu kara tabloyu delmek biraz da senenin yorgunluğunu atmak için 23temmuz Cuma'dan itibaren 1 haftalığına Avşa'da tatilde olacak.Bol bol balık tutma planları yapacak.Avşa'da bulunan forum üyeleri olursa tanışmaktan memnuniyet duyarım.Sevgiler saygılar...

2. ozkan79

ozkan79 özkan

avsa balık avı acısından cok kısır ümidinizi kırmak istemem,ama balık yok malesef.

3. ozkan79

ozkan79 özkan

ama iskeleden zarganaya denemeni tavsiye ederim yılın bu dönemlerinde oluyor sabah erken tanz çıkşı iskeleye uğrayabilirsin :)

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Uygar merhabalar

Öncelikle Güzel tatiller dilerim.

Senden ricam bol bol Avşa Fotosu çekip raporunda yayınlasan ,

O kadar güzel olur ki anlatamam .

En azından uzun zamandır gidipte göremediğimiz Avşa'mızı uzaktan izler hasret gideririz.

Bol Avlar ,

Not : Yanında birde kepçe götürmeyi unutma ,
    liman içlerinde Teke çıkartırsın ve yemsiz kalazsın.

Selamlar.

5. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Avşaya en son 24 yıl önce gittim. :) Şimdi nasıl değişmiştir kimbilir.

6. Uygar Arslan

Söz veriyorum,isteğinizi yerine getireceğim..
    Saygılar

7. sintr

sintr hasan

Favori Kamış:
    YobamaxBullDog
    Favori Makine:
    Okuma trio 55
    En İyi Avı:
    Sadece Zargana
    slm

avşaya en son geçen sene gitmiş idim. malumunuz geçen sene mezgit tavan yapmıştı bol bol mezgit tutmuştum,akşam üzeri çok açıktan zorlarsanız 10-15 adet istavrit alırsınız oda kol yormanıza değermi bilemem,ben geçen sene temmuz başı gitmiştim zargana denemelerim oldu ama hiç bir netice alamadım.bu sene denk gelirmi bilmem ama kuytu köşelerde mırmır yada kırlangıç denemesi yapabilirsiniz geçen sene çoğu ufak olmak üzere bol bol kırlangıç tutmuştum orda.

8. Uygar Arslan

Hasan selamlar,kesinlikle katılıyorum,geçen sene de ordaydım ve hayatımda tutmadığım görmediğim kadar mezgit yakaladım.Pansiyondakilere dağıtıyordum.İnanılmaz çoktu,çapariye tavuk göğsü takıp 7'li 8'li şekilde...
    Tabi bi noktadan sonra sıkmaya başlıyor,çok da keyifsiz bir avı var zaten,malum çok tepkisiz bir familya..Mırmır çıkabileceğini bilmiyorum,deneyelim bakalım..
    Saygılar..