Evet ortalık bu yıl epey şenlenecek gibi gözüküyor; bu yıl itibariyle ülkemize 3 yeni ürün girmiş olacak; biri girdi zaten; Vega markası ile en bilindik ürün Supercore... Ardından Vercelli; nihayetinde Maver'in de distribütörlüğü alındı... Şimdilik kataloklardan bakmakla yetinmek zorunda kalsak da kısa zaman içinde ürünlerin kendini ülkemizde birebir görebileceğiz... Meraklıları için: http://www.erginbalikcilik.com/Anasayfa/
Geçenlerde bir arkadaşımın önerisi ile dikkatimi çeken bir üründü hatta bana bir videosunu bile göndermişti. http://www.youtube.com/watch?v=qBwEtdIkWhg&feature=youtu.be Sonra Ergin balıkçılığın sayfasına gezerken Maver'i de görünce hem şaşırdım hem sevindim Cevat bey orjinal kaliteli ürünleri ülkemize getirtip hep kafamızı karıştırmaya devam ediyor, tam şunu alıyorum derken şimdi de bu Allah sonumuzu hayır etsin, maver'in kataloğunda da yok yok. http://www.maver.net/flip/catalogo_maver_2013_en/index.html
Vercelli almaya niyetlenmiştim şimdi de bu çıktı.Bakalım daha neler göreceğiz ama bu sene kaliteli bişey alcam
bogazin akintili döneminde bu gözlüklü elemani 250gr kursun niyetine kanala savururlar o ne öyle kiz gibi kamis savuruyo. hakkini ver hakkini, korkma aban
cevat abi dünya markalarını yurdumuza sokmaya başladı kalitede her gecen gün artıyor. imkanı ve bütcesi yetenler kaliteli setlerle daha güzel avlar yapar ***..
Maver'in Türkiye'de bir distributörü olmasına her halde benim kadar sevinen olmamıştır. Uzun süredir surf kamışlarına olan aşırı hayranlığımı size anlatamam. Bu aşırı hayranlığımın bir sebebi de Maver'in experti Eugenio Ucci ile devamlı yazışıyor olmam. Kendisine ait videoları youtube'da bulabilirsiniz. Hatta konunun açıldığı ilk sayfada da videosu paylaşılmış. Size Maver'i şöyle açıklayayım. Eğer surf castinge ve surf kamışlara ilginiz var ise; dünyanın en iyilerinden İtalya milli Surf Casting takımı bu marka modellerini kullanıyor. Alabileceğiniz en üst segment surf kamışı. Paranızın karşılığını fazlası ile alabileceğiniz, aldığınız zaman satın aldığınız firmaya her avda dua edip, şükranlarınızı sunacağınız ve gözünüzü kör edecek kadar güzel (bknz. ben )bir kamış. Firmanın sitesinden de ayrıca kataloglardaki bütün kamışları şiddetle incelemenizi öneririm! İtalya'dan bu kamışı nasıl getirtirim diye düşünürken bir anda bunu görmek beni çok mutlu etti. Teşekkürler
Maver Elite Titanium Over Class Tele Surf 4.30 mt güzel gibi duruyorda kapalı boyu biraz uzunmuş 170 cm =)
maver,vercelli kendi ülkemizde görmek gercekten çok güzel sıkısan pazar hiç diilse biraz daha genişlemiş olucak ve bizler gibi amatör sevdalılarda daha güzel daha kaliteli ürünler kullanabilicek (imkanlar cercevesinde) artık belli başlı markaların belli ürünlerine hapis olmaktan kurtulucak yurdum balıkçısı,insallah daha başka markalarda ülkemize girer....
Benimde Surfman modelinde aklım kaldı. Alabilirmiyim ?? muhtemelen bütçem yetmez, alamam Ama İnsan daha fazlasını merak etmedende duramıyor Kataloğuna da baktım, özellikleri kafama yattı. Siz daha çok araştırmışsınız, bilginiz daha fazladır. Sizce bu kamış nasıldır ?
Tüm ürünlerin kendine has karakteristiği mevcut; sanırım Maver biraz "Maço" yani sert karakterli bir ürün; ama tabii gelince net olarak göreceğiz birlikte... Yine de katalokta çok daha makul fiyatlı ürünleri yer almakta... Üstelik istenirse klavuzsuz ve makina yataksız yani çıplak kamış da sipariş vermek mümkün; tabii elinden gelip becerebilecek olanlar istedikleri klavuz ve makina yatağı ile donatabilirler kamışı... Bu tarz kalitesi ile isim yapmış olan ürünlerin birbiri ardına yurdumuza girecek olması eminim piyasaya renk katacak... Italcanna, Shimano, Daiwa, Wega, Vercelli, Maver, Tica ve Trabucco gibi markaların yurtdışında satılan ürünlerini yurdumuzda görmek ve tercih edildiğinde alabilmek memnuniyet verici bir durum...
Bu çiplak kamislar multiplayer makinalarda kullanilabilir mi? Surf kamisi cikrik makina ile surf casting icin kullanabiliyor muyuz peki?
kısmetse haftaya ürünler burda fiyatlar yurtdışından %10 civarı yuksek olucakmış gayette normal olur sonucta gümrük kargo vs.. masrafları var...
İatlya'da Maver bayii bir fima ile yazıştım bundan 1 ay önce. Onlar da Türkiye avrupa birliği dışında olması sebebi ile taşıma masrafının çok olmasından yakınıyorlardı. Bana verilen bilgi; 1 kamış için 100 Eur taşıma masrafı bulunmakta. Ayrıca 50 Eur üzeri faturalı mallar için de gümrük vergisi ödememiz gerekiyor. Bu sebeple yurt dışı satış fiyatının %10 fazlasına yurt içi piyasada satılması abartı bir durum değil. Hatta altında bir durum. Bu sebeple Ergin Balıkçılık'a Maveri bize kazandırdığı için teşekkür ederim.