4 kasim aksami kismet olursa baltik denizine dogru yola cikip 5 kasim gunu tekne ile acilip biraz balik tutmaya calisacagiz. burada ilk defa deneyecegim bir metod olan vertical jigging kullaniliyor. ben de buna uygun olarak bolgede daha once avlanmis balikci arkadaslarin da tavsiyeleri ile asagidaki sahteleri aldim. 120 gr dan baslayarak 220 gr a kadar degisik agirlik ve renklerde. ayrica sahtenin ustune bizdeki capari misali takilan silikon sahtelerden de var. bakalim kismet bugun takimlari paylasiyorum haftaya insallah tuttugumuz baliklari paylasiriz
dostum merhabalar polonyada sahte vs balıkçılık malzeme fiyatları nasıl? bir arkadaşımın oğlu orada öğrenci.mümkünse link verebilirmisin
Merhaba Yusuf bey burda bazi malzemeler turkiyeye gore cok ucuz bazi malzemeler ise kullanilmadiklari icin pahali. ozellikle misina ve sahte baliklar uygun fiyata temin edilebiliyor. ayrica buranin para birimi zloty turk lirasina gore daha dusuk degerde oldugu icin fiyatlar hemen hemen yari yariya oluyor. ben genelde yasadigim yerdeki malzemeciden aliyorum malzemeleri. ancak asagidaki linklerden fikir alabilirsiniz. mesela yukarida gordugunuz resimdeki tum malzemeleri 115 zloty ye aldim. yaklasik olarak 65 lira civari yapiyor. www.fisker.pl www.ravenfishing.pl
serhat abi sahteleri iyi fiyata toplamışsınız daha da zenginleştirebilirsiniz güzel bir seri yakalanır, keyifli bilinçli avlar dilerim