Beyler biri Allah rızası için videodaki kamışı tahmin etsin Herif sanki elinde hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor http://www.youtube.com/watch?v=ynULrHvVg4w
awa-shıma ayrıca sadece kamıştan kaynaklı bir rahatlık değil makineninde gücü ve tasarımı buna dahil ayrıca makine de çok yüksek olasılık awa-shıma Şuradan bakıp modelini bulabilirsiniz http://catalogue2010.awa-shima.com/
Ne yalan söyleyeyim, beni pek tatmin etmedi. Başlangıçı ?????? işareti. Sadece çekim modlu bir av kokusu var. ( Belki reklam için.) Kanımca daha önce yakalanmış bir balığın, sadece çekim yapabilmek amacıyla oltaya bağlı olarak 50-60 metreden tekrar çekilmesi gibi geldi bana. Çünki o büyülükte ki bir balığın, olması gerekli direncini, canlılığını göremedim. Tabii yanılıyorda olabilirim. Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş misali. Videoda ki kamış demişsiniz, bizde ukelalık edip avı yorumladık. Kusurumuza bakma artık.
Ben anormal birşey görmedim; olması gerektiği gibi olmuş; pekçok kamış ve makina ile aynı işlemi yapabilirsiniz... Balık sanıyorum 4-5 kg. civarı; öyle çok büyük değil...
Eger videoyu youtube den acarsaniz baligin 7 kg oldugu yaziyor yukarda ancak ben ilk msjimda oldugu gibi makineden kaynaklandigini düsünüyorum ufaktan kalama ayarinida yaptiysa baligi sisire sisire cekmistir awa-shima olarak belirtmisler kamisi ve makinayi ben pek anlamadim ama awa-shimayi arastirdim ve ergin balikciligin elinde 2 cesit oldugunu gördüm acaba dukkanda daha cok cesit varmidir idk
Bende çupranın o sert kafa vuruşlarını hiç hissetmedim balık geberik gelmiş gibi bir durum vardı. 5 kiloda olsa yani... çok şahibeli bir durum.
Kamış ve makine ye hiç bakmadım sebebi şu video Marıo raul'e ait awa-shıma'nın reklamını yapan bir arkadaş kendisi kullandığı fırdöndüye kadar awa-shıma kendisi bi bakıma çupraların efendisi sayılabilir rekor düzeyde çupra avları var ve surf casting olayında biraz ilerlemiş kullandığı yöntemler çok güzel o yüzden bi süre takip ediyordum kendisini ama dediğim gibi kullandığı her ekipmanı dünyanın en mükemmel ekipmanı olarak sunmaya çalışan (işi o ) biri bu yüzden sürekli olarak ürünü yüceltiyor ki awa-shıma da gerçek manada kaliteli ürünler sunuyor piyasaya awa-shıma nın tek yetkili distribitörü olmadığı ve Türkiye'de çok tanınmadığı için her yerde bulmak pek mümkün değil olanlarda belli başlı malzemeler.
Balığın kilosunu tahmini olarak yazmıştım; neticede alınan görüntülerde olduğundan daha iriymiş gibi görünüyor balık; zaten o pozlarla öyle görülür... Sonuçta işi bilen herhangi biri; herhangibir kamış makina seti ile o balığı avlayabilir demek istemiştim ki gayet normal ve mümkün bir olay... (Bu ben değilim tabii ki... )
Mesajlarınız için teşekkür ederim.Ayrıca; evet motor hafif olabilir ama kamış da gerçekten çok hafif görünüyor Belki de yukarıda söylendiği gibi adam iyi kas yapmıştır Markayı araştıracağım.Tekrar teşekkür ederim.
Sanırım videodaki kamış " Kali Kunan Split Hybrid Surf " bu http://www.ceboseltimon.es/online2/product.php?id_product=1996
Yanlış anlamadıysam kamış için 564 gr diyor Buradan çıkarak adamın kas yapmış olduğunu daha çok benimsemeye başladım reeling :laughing: