Virüs ün Adı At_çek Her Yanımı Sardı

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    meraba arkadaşlar abilerim:)
    atçeke gidecektim baktım kar soğuğu var vaz geçtim,
    malzemelerimi açtım onları bir seveyim dedim:)
    yapmışken birde sizlere cengaverlerimi gösteriyim istedim:)

bu atçek levrek tutkusu adamın cebini farkına varma dan deliyor, damlaya damlaya göl olmuş:D

yozurı sahtelerim,bunların arasında olmuyan bazı sahtelerim var liman için de halatlara takdığım,

Uploaded with ImageShack.us

strike pro kandırıcılar.

river kandırıcılar:

ortaya karışık:
    soldan sağa daiwa sea bass hunter,maria fake baits,fortuna,en altdaki 3 parçalı savager,diğerlerinin adını unutdum

max rap kandırıcılar:
    üstdeki max rap yan yan gelen ve ben gagasını kestim şimdi düz geliyor,ama aksiyon verdirmek şartı ile,wtd yahut kamışın ucunu yan yatırıp kısa aralıklar ile çek sar çek sar aksiyonu ile yüzüyor,

silikon yapay yemler,en üsteki simli ragot vıtala,yeni aldım,ürünü elime alıp şöyle bir salarken kuyruk kısmın dan bakınca:D yaydığı ışınlar beni cezbbetti,levreğe çekil leen ben atlıyacağım diyesim geliyor:D

ragot raglou ve diğerleri,
    yandaki gördüğünüz rapala saklama kabı ve artık onu kullanmıyorum,
    nedenine gelince,malum av dönüşü pestilimiz çıkıyor,biraz dan temizlerim yıkarım derken günlerce öylece yattığı oluyor,hayli ile üçlü kancalar pas tutmaya başlıyor,şu kış sonbahar ayların da su dan çıkarıp çantaya attığınız sahte yemler hemencecik kurumuyor!!

aklıma bu kabın içinde saklamak ve içine pirinç yerleştirmek geldi 1 hafta öncesine kadar,bizzat test ettim,av dönüşü ertesi gün kullandığım sahtelerin üzerinde nem ,ıslaklık varmı diye,pirinç nemi çekmiş almış,
    daiwa sea bass hunteri dün merada denedim,çantaya attım,eve geldik den bir süre sonra,takribi 3 saat sonra sırt çantasını boşalttım,benim daiwa üzeri halen nemli yaş vaziyette!!
    daha önce ben bunu defalarca yaşadım ve çok iğne telef ettim,
    yandaki mavi kutu 2 taraflı öbür tarafın iç yapısı daha geniş,
    yukarıdaki sahtelerin 10tane sini kullanmıyorum,
    silikonlar hariç hepsini bu 2 çanta alıyor pirinç dolu olduğu halde,
    bir tane daha sarı çanta dan aldımmı, tas tamam rahat rahat uyusunlar sahtelerim:)

ve bu pirinç in bir getirisi daha var,
    iç hazneleri pirinç ile doldurunca sahteler bir birine çarpmıyor!!

yukarıdaki sahtelere ek 2 adet rapala ve 2 adet kaşık geliyor,bir adet de özel aparat,ölü balık ile atçek yapıp levreği kandıra bilirsem,yukarıdaki sahtelerden yarısını markkete satışa çıkaracağım,yazlıkçılara ve turistlere:)
    iş yerine tatilciler için olta malzemesi ıvır zıvır satıyorum sezon da,eritirim bunları orda:D

yukarıdaki sahte yemlerin %70 ile balık almışım dır,kalan %30 luk bölümde henüz yeni ve çok az fırsat verdiğim sahteler mevcut,bazıları ile hiç siftahım olmadı eski sahtelerim,

herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar:) seneye ömrümüz yeter de,bu sahtelerin içlerin den temizlik yapmazsam:D bir bu kadar daha olma ihtimali var sanırım:D

kendimi durduramıyorum bir türlü:D mağazaya gittimmi yeni bir ürün geldiyse hoşumada gittiyse:) onuda poşete koy diyorum:D ben bunu hep yapıyorum:D
    kendinize iyi bakın arkadaşlar:)

saygılarımla

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Sahtelerin denizde balık avlama oranı %70

Sahtelerin dükkanda balıkçı avlama oranı %100:D:D:D

Hamsi pilavının resmi var da tarifi bulamadım:D

3. cakall

cakall Burhan Sait

Maşallah resmen malzeme çantanda servet taşıyorsun :)

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    %70 lik bölüm içinde hepside levrek deyil tabbiki:) bunların içinde levrek baraküda turna zargana,kaya giridası,palaska,çıplak,kuzu yavrusu lar dahil:)
    hamsi pilavına gelince ben tavada hafif kızarırken karıştırıyorum birden pilav karıştırır gibi:D

hiç sormayın farkına varmadan çok açılmışım:) misina,kamış,yeni makinalar onları karıştırmıyorum daha:rolleyes:

5. cakall

cakall Burhan Sait

sen tam uçmuşsun kardeşim :) valla ben bu kadar malzemeyi alsam Hanım evden kovar :)

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu malzeme bana yeter gelecek olanlar ile inşallah noktayı koyacağım:)

7. alkunal

alkunal Ali

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm, Cormoran Bull Fighter 2.40 10-30 Gr
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 4000 RB
    En İyi Avı:
    Akya 2.5 Kg
    Strike pro hunchback'den memnunmusunuz ? birde yüzüşü videolardaki gibi mi ?

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    memnun deyilim kardeş,bu yüzden 2cisini bile paketin den çıkarmadım,video da tam net görünmüyor ama çıplak gözle bakarsanız daha net görüntü var ortada sahte yüzerken,sağa sola hafif yatarak yalpa yaparak geliyor,

9. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Dükkan açmıssın be Gadir:p

10. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Kadir agabey williamson'in palamut tipinde olan silikon sahteleri eksik kalmis :D

Abi bu ne boyle... :D
    Maasallah diyorum,baska da birsey demiyorum :p
    En guzel avlarda kullanirsin insallah.
    Rastgele...
    (Bu arada en son resimdeki pirincler ne icin? Nemini almasi icinmi yoksa paslanmayi onlemeye bir etkisi mi var?)

11. emrepasa

emrepasa emre

''silikon yapay yemler,en üsteki simli ragot vıtala,yeni aldım,ürünü elime alıp şöyle bir salarken kuyruk kısmın dan bakınca yaydığı ışınlar beni cezbbetti,levreğe çekil leen ben atlıyacağım diyesim geliyor ''
    Çok güldüm buna be abi:)
    İnşallah hepsininde güzel güzel avları olur...Şimdiden rastgele.

12. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Sevgili Kadir Arkadaşım, noktayı koyacağını hiçççç zannetmiyorum.:D :D
    Ava gitmek nasıl bir tutku ise, malzeme almakta ona bağlı bir tutku. Ben iki türlü mağazaya girmekten kaçınıyorum. Birisi el aletleri satan mağazalar, diğeri de balık malzemesi satan mağazalar olup, buralara girdiğimde aynen senin yaptığın gibi, çıkışta kasanın önüne geldiğimde kendime söyleniyorum " bir daha gelirsem ne olayım" diye.. Ama neylersin, huylu huyundan vazgeçmez demişler.:D :D
    Malzemelerinin hepsi birbirinden güzel. Gönlünce olacak avlarda kullanman dileğimdir. Sevgilerimle..

13. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    pirinç güzel fikir olmuş...
    maşşallah ama hakkaten malzemeci kadar varsın...:D

14. modena

modena

bence haksızlık ediyorsun onlara...:rolleyes:... son derece etkili sahteler...;)

bunlar ve tide wakerlar artık yaygın olarak kullanılmaya başlandı...yakında bir çok ünlü firma bu tip sahteleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor...muhtemelen ima önce davranacak...

sabah suyunda aç balığın olduğu yerde oldukça etkililer...

inanıyorum ki en güzel balığın bu sahteler ile olacak kardeşim...

bu arada cicilerin çok güzel...:)

not:silikonlarda kullandığın yeşil renkli balık kafası şeklinde ki jig headleri nereden aldın...bana da lazım...yardımcı olursan sevinirim...

15. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Kaptan çok güzel sahtelerin var. Bu pirinç olayı nasıl düşündün öyle harika bir şey, bende yapmaya karar verdim Baldo pirincinden yapacağım :) Kendine iyi bak

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    iyi bir abimiz var av bayisi ama fazla sahte balık çeşidi yok,şöyle bir geriye bakınca harbi den bendeki sahte onun dükkanındakin den fazla imiş abi:D

ragot un varsa gerisini merak etmesen Emrah kardeşim:) o baraküdaları çıldırtmak istiyorsan 105cm lik yahut 12cm lik ragotlardan kullan:D sonrada çöpe at ragotları:D

o pirinç nemi alıyor kancaların ve sahtenin ,
    bir 3lü kanca 1tl den başlıyor,yazık o paraya,ve kendi hasas kancasını her yerde bulamıyorsun,

sağol kardeşim:) böyle düşünüp düşünüp kendimiz ile eğlenip vakit geçiriyoruz işte:D

Son düzenleme: 9 Mart 2011
  17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi dur bir kaç gün kendimi böyle motive edeyim belki tutar:D bende çok dedimdi zamanında abi öyle diye diye bu hale geldik:D amma lakin hedef balığım için stoğum yeterli,içlerinde en garanti sahtem var,hepsine nal toplatır,bunu bildiğim halde üstüne defalarca sahte aldım:rolleyes:

bu pirinç olayı bilinen birşey,örneğin lokantalar da restourantlar da tuzlukların içinde hepsinde pirinç vardır nemi alsın diye,bende ordan esinlendim:)

vallah ne bileyim Turgay kardeşim içim ısınmadı bir türlü,yinede açık olan duracak,diğerini bayi ye verip takas yapacağım anlaştık zaten:) az şans verip de böyle iş yapacak türleri bilakis ayrı paket yapıp,her han gibi bir takip olasılığı sonuçsuz kalırsa bu tür sahteleri devriye sokup neticeyi görmek istiyorum,

o yeşil jigi burdan bir bayi den aldım,bir kaç ufak birşeyler almıştım,total 13tl verdim,şöyle hesap yapınca jig in tanesi 3tl ye geliyor,acaba fiyatı pahalımı diyeceğim ama normal jig onun yarısı kadar zaten,bunun iğnesi daha sağlam,dilersen alıp göndereyim:)

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    vallah tuzluk dan esinlendim yaptım:D malum tuzun nemi alsın diye pirinç korlar tuzluklara,bende işi biten sahteyi nin kancalarını pirinç in içine gömüyorum nemini yaşını alıyor:)

19. ES_1903

ES_1903 Ersin

Baya bir çeşit varmış abi, insallah bol balıklı günlerde mutlu mutlu kullanmak nasip olur. Ben de en cok son resimdeki sarı kutunun orta gözünde ustteki hamsi gibi olanı begendim, onun markası modeli nedir acaba?
    Selamlar,

20. OMMG

OMMG OKAN

Başlığa çok güldüm,gerçektande virüs gibi birşey kaptınmı kurtuluşun yok,içten içe kemirip bitiriyor :D :D
    Bu arada prinç ile ilgili buluşun da harika,hem bir faydasıda var ilerde bu illet yüzünden tüm paranı harcayıp bitirdiğinde,pilav yapıp yersin aç kalmazsın :D :D