Konu hemen açilsin diye burdan açiyorum idare et moderasyon. Dur bakalim sevgili Volkan ! Yok öyle kizip gitmek kardesim. Candan, samimi ve olabildigine dogal bir kardesimizsin. Birakmayiz seni öyle kolay. Kampanya ise en büyügü Protesto ise en koyusu Yok öyle levrek tutmadan gitmek kardas !
Rezalet valla. Bi daha gidecek olursam yavaştan yavaştan mesaj sayımı azaltaraktan çaktırmadan gidecem. Böylesi şık olmadı, rezil oldum. Sağolasın Roy. Kozu gördüm.
Konuyu dışardan da olsa bende takip ettim biraz.. Zaten Volkan raporu okumak alışkanlık oldu Bugüne kadar balık tutmuş tutmamış pek de farketmedi zaten.. Serdar Abi'yle oturup muhabbet etmişliğim vardır.. Eminim ki bir araya gelseler burda okuduklarımdan gördüğüm şekilde bir gerginlik olacağını hiç düşünmüyorum.. O işi kendi aralarında çözeceklerdir bir şekilde.. Konuya gelecek olursak Sevgili Roy durumu güzel özetlemiş.. Sen bıraksan da burdaki dostların seni kolayına bırakmayacaktır.. Yok öyle çekip gitmek..
Ah be Volkanım, ortalığın altını üstüne getirdin valla Tabi bunda Nuri abinin payınıda unutmamak gerekhihi hihi
Mevzu nedir bilmiyorum, ne olmus ne bitmis anlamadim ama neticesi iyi olmus.... sevgili Volkan burada kalmis. :thumb:
Jest ve mimik içermeyen bu soğuk karakterler dizisi mesajlar maalesef yanlış duygular yükleyebiliyor. Foruma sürekli mesaj atanların kelimelerinde seçici olduklarını düşünüyorum. Ben mesela yazacak uygun kelimeyi seçemedim mi mesaj filan yazmamayı tercih ediyorum hihi