Volkan / Mirdu - İstanbul

Konu, 'Tanışalım' kısmında mirdu tarafından paylaşıldı.

1. mirdu

mirdu Volkan

Merhaba,

İstanbul'da yaşıyorum, 37 yaşındayım, evliyim, 2 kız babasıyım (11 ve 7 yaşlarında), özel bir şirkette satış sonrası hizmetler üzerine çalışıyorum. Forumu daha önce çok sık ziyaret ediyordum ancak işlerimin yoğunlaşmasıyla açıkçası fazla takip edemedim, balığa çıkamadım, sadece yemekle meşgul oldum. :) Hobilerim arasında motosiklet ve deniz tutkum başta olmak üzere futbol yer alıyor. Fenerbahçe taraftarıyım.
    Yaklaşık 1 haftadır ciddi anlamda motor ve zodiac bot araştırmaları yaptım. Sonunda bugün 6 hp 4 zamanlı Yamaha motor sahibi oldum. Sanırım botu da Cumartesi alacağım. (3mt. ahşap tabanlı) Daha önce hiçbir tecrübem olmadı. Sizlerin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinizden çok faydalanacağıma inanıyorum. Keyifli paylaşımlar dilerim.

2. mikadiel

mikadiel murat

Hayırlı olsun , Kazasız belasız kullanın, Cok iyi yüzmede bilseniz can yeleği muhakkak almayı ihmal etmeyiniz.

3. mirdu

mirdu Volkan

Teşekürler Murat Bey, can yeleğini de temin ettim.
    Denemeleri yaptım. Takim beklediğimden daha ağır. İlk gün sonunda bel ağrısından dolayı ilaç almak zorunda kaldım. Acil bir cözüm bulmalıyım. Takim Kolbri 3mt. KM300D + 6 hp 4 zamanlı yamaha. İlk kurulumda yanında çıkan pompası yeterli, fakat tabanı oturtmak baya bir zamanımızı aldı. Sonunda başardık. Bir diğer sorun ise gazı açtıkça arka taraf biraz daha batıyor. 90 derece acıyla duruyor motor. Sanki gazı açtıkça yavaşlıyor gibi. Anlayamadim. Varsa önerileriniz beklerim. Teşekkürler.