Arkadaşlar sitenin birinden okuma vsystem kamışı aldım 2,40 ama birşey dikkatimi çekti... 2 parçayı birleştirince arasında 2cm kadar bir boşluk kalıyor , tam öpüşmüyor bu normal mi ? yoksa anormal mi ? cevaplarınızı bekliyorum .. acil tarafından yoksa geri yolluyacam ....
ben kullanmadım ama forumda daha önce çok gördüm bu konuyu. sorun yok, o kadar fark oluyor. salina 3 parça surf kamış var bende de fark oluyor geçtiği yerde.
Benim shimano alivio'da da az bir şey boşluk kalıyor. Yalnız parçalı kamışların her atıştan önce birleşme yerini kontrol etmek lazım. Ben bir defasında tam oturtamamışım, bu nedenle sahteyle birlikte fırladı gitti. İyi ki sahte kopmadı da geri çekebildim kamışın yarısını .
selam ,ben 2.70 10-40 gr kullanıyorum ,uzun süre at-çek yapmama rağmen sorun yaşamıyorum .arada aklıma gelirse sorun varmı diye bakıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamdım ,bu boşkul sorun yapmıyor.ben de 3.60 surf 3 parça kamış var o da sorun yapmıyor.ama şöyle birşey söyleyebilirim aldığınız kamış okuma - shimano vb. bir kamış değil ve fiyat olarak ekonamik birşey almak istediğiniz zaman daha çok kontrol etmeniz gereken bir durum diyebiliriz.
Hayır değil iyicene bastır iç içe geçsin sonra tek parça olarak kullanırsın. Şaka şaka hayattaki en normal şeylerden biri o.
Aynı sıkıntı bende var o yzden dikkat etmek gerek Benim kamısta tam oturmuyor zaten bende zorlamıyorum elimde kalıcak diye
söylemek istediğim ,bu boşluğun parçalı kamışlarda normal olduğu ,sadece kamışı aldığınız zaman kamışın bu bu boşluk kısmında farklı bir Anormallik görürseniz (boşluğun etrafında bir çatlak veya boşluğun bulunduğu yerde herhangi bir defo veya oturmasında bir sorun )dikkat etmeniz gerek. bu kontrolü alırken veya kamış kargo geldiği anda yapacağınız bir kontroldur .bunun gibi durumlar yok ise ve parçaları birleştirdikten sonra hafif bir boşluk tam oturmama varsa bu NORMALdir. rahatlıkla kullanabilrsiniz.içiniz rahat olsun ,benim kullandığım vsystemde böyle birşey gerçekleşmedi ve ben limitini görebilmek içinde atarken çekinmeden denedim ve hiçbir sorun yaşamadım. rastgelsin...
bu son derece normal bir şey zaten tam olarak birleşse o zaman problem olurdu. Zaman geçtikçe birbirine tutunan parçalarda biraz yalama olabilir böylelikle artan boşluğu kullanarak tekrar verimli bir şekilde kamışı kullanabiliriz bu boşluğun mantığı bu
aynı kamışı bende aldım o boşluk normal aldığım firmaya özellikle sordum açıklık var diye onlarda o açıklığın fabrika çıkışı olduğunu zamanla kullandıkça oturma yapacağını söylediler. sende kafana takma normal o okuma bu kalitesi yeter.