adam da akıl olsa kendi kolu yerine uygun bir materyal bulup onun üstünde yapar umarım kolunu uyuşturup öyle yapmıştır.. yada sol tarafı felçli olabilir mi adamın
paylaşım için teşekkürler, sabah sabah hiç hoş olmadı, ortadaki kancayı çıkartma şekli kötüydü, helede 3 kancayı çıkartırken yaşadığı aksilikler tam bir faciaa. ben daha çok kumaş, kot pantolana batan iğneleri çıkartırken upraşıyorum. kumaşa batan alanı biraz genişletip kancayı o şekilde çıkartıyorum. ete, deriye girdiğini düşünmek istemiyorum. ben olsam, yankeski ile kancayı keserdim.
kanca Özellikle yüz bölgesinde asla yapılmaması gereken bir uygulama,videonun 9. dakikasında yapıldığı gibi kancanın ucunu eğer uygun doku varsa karşıdan çıkarıp tırnağı ezdikten sonra vaya iğne ucunu kesip geriye tekrar çıkarmak doğrusudur. büyük bir kanca dikey olarak batmışsa,bölge koruma altına alınıp Dr. gidilmelidir.
Faydalı gibi,lakin adam resmen odunu hakediyor. Bu adamın dilinden anca odun anlar verecen odunu Sevgi ve saygı dileklerimle
bu tür görüntüleri izlemeyi sevmediğim için izlemedim. ama başımdan geçen hadiseler sonucunda bu konuda tecrübe kazandım. geçen yaz dudağıma olta iğnesi batırdım. önce ne kadar battığını bilemediğimden çekerek çıkarmaya çalıştım. ama iğnenin damağı içeri girmişse çekerek çıkarmak çok zor. o kadar ki ben dudağımdaki iğneyi kargaburnuyla bile çekerek çıkaramadım. sonunda misinayı kesip tersten çıkarmak aklıma geldi ve iğneyi kıvırarak saplayıp ucunu başka bir yerden çıkardım, tereyağından kıl çeker gibi kayıp çıktı. bir iki ay önce de bacanak düşünce sahtenin üçlü iğnesi eline batmıştı. onda biraz daha zorlandık. iğne köküne kadar girmişti. karga burnunun keskisiyle güçlükle iğneyi kestikten sonra etin dışında tutacak 2 mm kadar bir yer kaldı. o yüzden bıçakla deriyi biraz kesmek icap etti ama yine de temiz iş çıkardık. eğer bu tür işleri mideniz kaldırmıyorsa, kendinize güvenmiyorsanız, ya da canınız tatlıysa en yakın hastaneye gidin. hatta mecbur kalmadıkça bu işlere hiç girmeyin. iğneyi kendiniz çıkarsanız dahi tetanoz aşısı yaptırmayı ihmal etmeyin.
Yarısından sonrasını izle Berkan. Batırması gereksiz ve artistik kısmı, ama çıkarmasını öğrenmek lazım.
İlk bikaç dk dan sonra izleyemedim kapattım. Quentin Tarantino bu adamı görse kendi filmlerinde başrol oyuncusu yapar, hatta testere'den sonra "iğne" diye film serisi bile gelir beyaz perdeye
Yavuz abicim nerelerdesin sesiniz soluğunuz çıkmıyor? Ramazandanda ses seda yok turnaya başladınız galiba.
Geçen hafta siftah ettik Can. 44 cm kuzucuk buzlukta yatıyor. Bir hafta çıkıyor, bir hafta çocuk gönlü yapıyoruz. 11 Mayıs'ta büyük org. var. Bekleriz.