Vurdu be en sonunda YAYIN... 19-09-2007 sabahı sabah ezanından sonra SAKARYA-MEKECE'ye gitmek için toplandık.Yol arkadaşlarım Muhterem Beytullah Hocam , En Büyük Aşçı İbrahim Abi ve tabiki vazgeçilmezim Pilavcı Cengiz'le yola çıktık.Ama ne yola çıkma , babamdan kurtulmak imkansız yok çaydı yok poğaçaydı derken bizi oyalayıp durdu -ki niyeti bizi göndermemek-neyse biz hazırlığımızı yapıp çıkana kadar saati 8:30 yaptık ve en sonunda yolu bulduk.Saat 11 gibi Mekece'de yüksek gerilim santralinin 200 metre aşağısına konumlandık ve makinaları açmaya başladık.Ardından oltaları yemleyip suya atmaya başlamıştık ki daha üçüncü oltanın yemlerini takarken ilk attığımız olta yani 3.50m Shimano oltam öyle bir güzel vurdu ki zili bile düşürdü.Ama oltayı sazların arasından atmıştık balıkta iri olunca 4 kişi çekmeye mecbur kaldık İbrahim abi oltayı çekerken biz birbirimizi kollarından sarkarak suyun üzerine uzanmak zorunda kaldık ve en hafif ben olduğum için en önde ben kurban edildim.Balığı tam havaya kaldırmıştık ki balık ayağımı basıp kırdığım sazların üzerine düştü Allah tan erken davranıp balığı kaptım ve sudan çıkardım.Bu sene ilk çektiğim yayında o oldu.Tabi bunun yanında gidene kadar deri pullu, aynalı, kefal gibi daha bir çok balık aldık.Uzun oldu ama buda benim avımdı...Herkese Saygıler..RASGELE... Buda geçen sene Sakarya Ciciler den...
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6885 burda ayrıntılı açıklamış bi bak yardımcı olacaktır
Emre son zamanlarda gördüğüm en güzel Sakarya yayını. Bu sene bende yakaladım ama daha ufaktı. Sülük, solucan, ciğer?
Daha önce sülük , solucan , danaburnu , çekirge , kurbağa ve t.faresi kullandım hepsi sonuç veriyo ama solucana hiç dayanamıyo hocam.solucan en bomba yemi bu balığın....