Mesaj atarsanız, Mahmut usta sizi arayacak ve konu hakkında çok geniş bir şekilde sizi bilgilendirecektir. http://www.vurguncapari.com/asp/contact.asp
Kesinlikle tavsiye edilecek kalitede çapariler. Köstekten bedene düğümleri güzel ama bu güzelliğinin tek dezavantajı çabuk kopabiliyor.
Tevfik abi Bursada nerde vardır? Bide sen malzemelerini nerden alıyorsun? güvenebiliceğim bir yer önerebilirmisin?
Emrah kardeşim, İstarvit ve benzeri balıklar hedef balıklarım olmadığından, çapari kullanımım yoktur. Bu nedenle, Vurgun çapari Bursa'da var mıdır bilemeyeceğim. İlgili linke mesaj atarsanız, geniş kapsamlı bilgilendirilirsiniz Mahmut bey tarafından. Buralarda yoksa da, istediğiniz ürünleri adresinize kargolar. Ben ana ihtiyaç malzemelerim olan kamış ve makinayı, direk ithalatçısından sıkı pazarlıklar ederek alırım. Diğer teçhizat dediğimiz malzemeleri, Ermir tekstilden ( Emir bey ) ve soydaş pazarında ki, Macit beyden alırım. Birde neyi alacağınızın ve piyasa fiyatının bilgisine sahip olursanız, karşınızda ki kişiye, fazlaca oynama alanı bırakmazsınız. '' İşine gelirse '' olur; Olur ki, hepde acil iniş yaparlar fiyatlarda. Malum Bursa 'da fiyatlar, birinde 225 lirayken, bir diğerinde 150 lira oluyor.
TEşekkur ederim Mert tam olarak nerde acaba soydaş pazarında. birde daha önce görmüştüm forumdan bir arkadaşında dükkanı vardı orda ama adını hatırlayamadım
bu karaköyde candan balıkçılığı biliyorum birde spot balığı birde balıkçıların orada küçük bir yer var. başka var mı acaba orada malzeme satan?
haklısın Tevfik abi.Bende onun için sordum Teşekkur ederim abi cevabın için tamam Mert Teşekkur ederim Sağolasın
İbrahim abiyi tanırım, iyi insandır çokça alışverişim olmuştur kendisi ile. Yine de ben dükkanlardan ürün almayı tavsiye etmiyorum, en uygun ve sorunsuz bir şekilde ürün alabileceğiniz yer internettir. bir kaç kıyaslama klipsi fırdöndü: dükkanlarda 50 kuruş tanesi internette 144 tanesi 11 TL (link) Zargana topu: ben dükkanlarda 2 TL aşağısını bulamadım hiç İnternette 2 TL den daha düşük. http://www.avmarketi.com/asp/group/116/Bulrag-samandiralar Kurşun: dükkanlarda 50 gr kurşun 50 kuruş 100 gram kurşun 1 tl internette 500 gr kurşun 4 TL http://www.spotbalik.com.tr/Armut-Kursun-25g-250g-arasi-500grlik-paketlerde,PR-22505.html her ürün için kıyaslama yapabiliriz, benim linklerini verdiğim ürünler araştırıpda bulduğum ürünler değildi. acil durumlar hariç dükkanlardan alışveriş yapmıyorum artık, eksiklerimi liste halinde biriktirip bir seferde internetten satın alıyorum.
Bursa için doğru olabilir ama İstanbul'da internet fiyatına % 30 indirimler alınıyor... Ürünün fiyatı arttıkça indirimde artıyor. Örnek vermek gerekirse kurşunun kilosunu 5.5 tl ye alyorum gramajı önemsiz
tekirdağda nerede bulunur bu vurgun çapari?hep farklı markalar var :/ bi kaç tanede çaparim bulunur çantamda...ilgili yerede mesaj atacağım ama bilenler söyleyebilir mi buradanda
Çok güzel yazmışsınız ama bir şeyi unutmuşsunuz Bir dükkandan atıyorum 100g kurşunu tek alabilirsiniz. İnternetten 100g kurşunu tek alamzsınız. 100g kurşun dükkanda 1 lira ise,net te 50 kr'dur fakat siz onu 50kr tan alsanız bile kargo ile size gelmesi için 10 liralık alışveriş yapmanız lazım Bu ne demek oluyor?kurşunun yanında bir kurşun daha,yanında misina yada iğne vs al almassan bu iş yaş diyorlar kısaca