vuruş hassasiyeti yüksek bir kamış ve buna uygun makine

Konu, 'Takım Çantası' kısmında DrCS tarafından paylaşıldı.

1. DrCS

DrCS Cemil Srcgl

Herkese merhabalar,
    Forumda yeniyim, av konusunda da acemi sayılırım. Boyum 170, kilom 68. Forumu incelediğim kadarıyla surf kamış benim amacıma uygun olacak. Uzun erimli, 150-250 atarlı, çok amaçlı kullanabileceğim, aynı zamanda vuruş hissiyatı yüksek bir kamış ve buna uygun makine hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Makinenin de iri sazan ve yayınlar için yüksek draglı olması tercihimdir. Ağırlık çok önemli değil, çünkü çoğunlukla kıyıdan atıp beklemeli avda kullanacağım. Kamış ve makine için toplam bütçem 500 TL. Kamış olarak Lineaeffe fury caster'ı beğendim okuduğum yorumlara istinaden. Buna uygun makineleri de tercih sebebiyle birlikte belirtirseniz çok makbule geçer. Farklı kamış ve makine kombinasyonlarına da açığım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

siteye hoş geldiniz merhaba,

vuruş hissiyatı başlığı ilginç olmuş :eek:

umarım aradığınızı bulursunuz,

forumu biraz araştırın üstteki arama butonuna tıklayıp arama yapabilirsiniz.

3. DrCS

DrCS Cemil Srcgl

Hoşbuldum, benim başlığım bu değildi zaten. Kamışlar konusunun altında kamış ve makine için yardım diye bir konu açmak istedim ama admin böyle uygun gördü anlaşılan. Forumu okuyarak fury caster a yöneldim ama motor konusunda ryobi ecusima 8000e alternatif arıyorum bütçem dahilinde.

4. büyükçolpan

büyükçolpan Hamdi

Favori Kamış:
    shımano nexave shimano speedmaster
    Favori Makine:
    shımano titanos 5500 xsa
    En İyi Avı:
    lüfer 38 cm
    Hassasıyet konusunda okuma cedros derım yapısı standart kamıslardan farklıdır ama ınanılmaz hashastır aklında bulunsun

5. antares

antares ahmet

En İyi Avı:
    lepistes
    linaeffe competızone extreme 4,20
    harika bir kamıştır yemli için.
    hassas

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bende extrem'e bir makina yapistirayim. Daiwa emcast plus ideal ve bütce dahilinde kalir. Tatminkâr derecede kuvvetlidir.
    Sazan ve yayin için kaloma kuvvetine takilmayin zira 5kg dragli bir makine 150cm yayini 10 dakikada sudan çikartiyor.

7. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    bu başlık üst konu olmalı bence :laughing:
    bende hassasiyet olarak spidersurf diyebilirim .

8. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bak sevgili Cemil.Bazı kamışlarla bayağı uzağa atabilirsin.Kimileri gayet hassatır vuruşları net alabilirsin.Ama şayet bu iki özelliği birleştiren bir kamış arıyorsan Fury Cast idealdir.
    ,
    Sevgiller