Herkese merhabalar, Forumda yeniyim, av konusunda da acemi sayılırım. Boyum 170, kilom 68. Forumu incelediğim kadarıyla surf kamış benim amacıma uygun olacak. Uzun erimli, 150-250 atarlı, çok amaçlı kullanabileceğim, aynı zamanda vuruş hissiyatı yüksek bir kamış ve buna uygun makine hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Makinenin de iri sazan ve yayınlar için yüksek draglı olması tercihimdir. Ağırlık çok önemli değil, çünkü çoğunlukla kıyıdan atıp beklemeli avda kullanacağım. Kamış ve makine için toplam bütçem 500 TL. Kamış olarak Lineaeffe fury caster'ı beğendim okuduğum yorumlara istinaden. Buna uygun makineleri de tercih sebebiyle birlikte belirtirseniz çok makbule geçer. Farklı kamış ve makine kombinasyonlarına da açığım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
siteye hoş geldiniz merhaba, vuruş hissiyatı başlığı ilginç olmuş umarım aradığınızı bulursunuz, forumu biraz araştırın üstteki arama butonuna tıklayıp arama yapabilirsiniz.
Hoşbuldum, benim başlığım bu değildi zaten. Kamışlar konusunun altında kamış ve makine için yardım diye bir konu açmak istedim ama admin böyle uygun gördü anlaşılan. Forumu okuyarak fury caster a yöneldim ama motor konusunda ryobi ecusima 8000e alternatif arıyorum bütçem dahilinde.
Hassasıyet konusunda okuma cedros derım yapısı standart kamıslardan farklıdır ama ınanılmaz hashastır aklında bulunsun
Bende extrem'e bir makina yapistirayim. Daiwa emcast plus ideal ve bütce dahilinde kalir. Tatminkâr derecede kuvvetlidir. Sazan ve yayin için kaloma kuvvetine takilmayin zira 5kg dragli bir makine 150cm yayini 10 dakikada sudan çikartiyor.
Bak sevgili Cemil.Bazı kamışlarla bayağı uzağa atabilirsin.Kimileri gayet hassatır vuruşları net alabilirsin.Ama şayet bu iki özelliği birleştiren bir kamış arıyorsan Fury Cast idealdir. , Sevgiller