iş sebebiyle gittiğim ezine'den bayram şekerleri.hemen hemen 10 yıldan beri ayrı kalmıştık bu güzellerle.üniversite yıllarımda babamın işi sebebiyle yarıyıl tatillerinde şubat-mart aylarında üç yıl boyunca antalya'da çok basit sistemlerle muhteşem levrekler yakalıyordum.o günlerde bugünkü gibi her çeşit ve boyda ne kamışım ne de makinem vardı.ortası delik tahta üzerine 30 metre 35 lik misina sarılı bir el oltam en iyi ihtimalle bir yedeği olurdu.yem olarak da antalya merkezden aldığım yarı ölü tekeler.olta düzenim ise iki köstekli beden ve 35 gr kurşun şeklindeydi.levrekleri de elimle savurup attığım oltama yine elimle dipten çekerken çeşitli aksiyonlar vererek alıyordum.aksiyon halinde tekeler!!yine böyle bir avımda,gayet verimli bir avdı,kemer çamyuva'daki avlağımda,çamyuvalılar italyan koyu derdi bu avlağa,levrek show yaparken karavanıyla bir alman turist geldi.karavanının düzeneklerini kurduktan sonra benim çektiğim balıkları görünce o da at-çek kamışıyla çeşitli sahteler kullanarak avlanmaya başladı.uzun süren bu at-çekler verimli olmayınca pes etti ve yanıma oturdu.ben levrekleri oltamı 10-15 m ileri atıp kıyıya çok yakın bir yerde tasmalayarak aldıkça o bana MÜTHİŞAMAN,MÜTHİŞAMAN...diyordu. sitede kullandığım ismin hikayesi budur.belki bazılarınıza çok megalomanca bir kullanıcı adı gelmiştir. gelelim bizim bayram şekerlerine.gelibolu'dan aldığım cam sahtelerin performansına hayran kaldım.hemen hemen her atışımda takip aldım.resimdeki en büyük levrek de acemiliğimin son anda farkına varışımla yakalandı.çünkü yeni bir teknikle levrek alıyordum ve adrenalinim doruktaydı.biraz yavaşlamamla balık üçüncü hamlesinde sahteye yapıştı. kamışım cormoran'nı 2,70 liği 5-30 atarlı makinem captain'in kardak adlı gelibolu'dan 20 ytl'ye aldığım makine misinam da asso'nun 0,28 double streeng -yanlış yazmış olabilirim av zamanı 08:00 ile 10:00 avlağım : http://img161.imageshack.us/img161/6861/s5001499vg8.jpg avlarım: http://img511.imageshack.us/img511/2254/s5001501ux3.jpg http://img161.imageshack.us/img161/518/s5001502fw3.jpg
Balıklarınız da, av hikayeniz de gayet güzel olmuş tebrik ederim. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin.
Bu cam sahte denilen meretin bu sitelerde bu kadar reklamı yapılıyor artık birileri birşeyler yazsın. Gerçekten iyi iş yapan rapalamı yoksa sadece televizyondaki kamış reklamları gibi ticari bir reklam faaliyetimi. Yani ne özelliği varda bu kadar iş yapıyor. Birileri birşeyler paylaşsın artık. inandırıcı birşeyler olsun. iyise alalım. 20 ytl birşey değil de kandırılmak kötü koyuyor.
alperen bey kesinlikle reklam yapma kaygım yoktur.ben arkadaşları,arkadaşlar beni tanımaz.hatta bu sahteyi alışım da tesadüftür.gelibolu merkezde hasbelkader dolaştığım ve bulduğum bir dükkandı;bu dükkan da imalatı yapan arkadaşın bulunduğu dükkanmış.iki tane aldım.performansı müthişti.raporumda da belirttiğim gibi hemen her atışımda takip aldım.ancak acemiliğimden çok balık kaçırdım.levrekler delirdiler.resimdekinden daha büyüğünü kıyıya kadar takipten sonra kaçırdım.bunları istanbul'da denemeyi düşündüğüm avlaklar var.raporları sunarım. kesinlikle reklam değil.alın ve deneyin.zira diğer kaliteli markalar da bu fiyata ve üzerindeki fiyatlara satılıyor.
İnşallah dediğiniz gibidir. İstanbulda benimde düşündüğüm avlak yerleri var sabah erken saatlerde beraber bir kaç deneme yapalım isterseniz. Bende sipariş vericem bu sahtelerden. Peki sudan çıkınca bekleyince üstündeki mikada matlaşma oldumu ? Yani bir sahtenin ömrü kaç günlük sizce?
İstanbulda verimli olacağını sanmam..Marmarada farklı boylarını denedik fakat verim alamadık..Alba 2 numara kaşık marmara için tek bence..Aynı kaşıkla sivrice,babakale,kumbağlar limanlarındada harika avlar yaptık..
herhangi bir matlaşma olmadı;ancak sahtenin kuyruğuna yakın bölümlerinde balığın ısırık izleri oluştu.bunlar da araba cilasına benzeyen bir cila ile gideriliyormuş.zeten malzeme mika gibi sert bir malzeme