Herkese en içten selamlarımı sunarak hemen konuya giriyorum.Aylardır olta deniz balık yüzü göremeyen ben artık buna bir son veriyor ve bu gece saat 02:00-02:30 arası kaleiçi yat limanının fenerin ucunda yerimi alıyor olucam.başlangıç saat 05:00e kadar yemli,sonrasında 08:00 e kadar spin olacak.Eğer müsait olursanız gelin yanımda size ait bir kaya,başımın üstünde de yeriniz var.Hem tanışır hem iki lafın belini kırarız.Balık tutarız veya tutamayız ama şunun garantisini veririm hakkaten keyif alırız.: Thumb: çile çengelli
Olsun napalım gönüller bir olsun.Benim için şans dileyin yemli atçek karışık artık allah ve verdiyse yapıcam inşallah kayda değer birşeyler denk gelir.Sağdan soldan sürekli turna raporları okuyorumya nasip artık bakalım: Thumb:
Abi eğer buralardan tanıdıkların varsa onlara söyle en azından vekaleten gelsinler hakkaten forumdan birileri olursa daha bi güzel olur hani balık tutamasakda muhabbet süper olur:thumb:
2 hafta önce kale içi mermerli plajına yüzmeye gitmiştim.Gözlükle biraz bakındım bolca bolca kefal vardı.birde ispari, karagöze benzeyen 600-700gr civarı balıklar gördüm 4 lü 5li sürüler halinde birde kahverengi dik çizgili 600-700 gr lık balıklar vardı cinsini biliyormusunuz acaba ? birde seneye gene kaleiçine bir 10 günlük tatil yapmaya gidicem bahsettiginiz fenerin ucundan spin ile neler tutulabilir yardımcı olursanız sevinirim...iyi günler...
Antalyada olsam kesin gelirdim ama takım elbiseli sabah malum mesai var son ana kadar da spin yapacağımı düşünürsek takım elbise şart '' takım diyorsam kumaş / keten pantolon üstüne gömlek ''
Senin işin zor gözüküyoama sana vekalet edebilecek eşin dostun ahbabın varsa onlar gelsin belki onların gelme şansı olur:thumb:
O bahsettiğiniz çizgili ispari benzeri balığın cinsi sargoz balığıdır hem tutması hem yemesi güzeldir.küçük sürüler halinde gezmeyi sever.kaleiçinde bu aylardan itibaren deniz turnası diğer adıyla ıskarmoz ya da akdeniz baracudası spin avcılıkla yakalaya bilirsiniz.nadiren de olsa kayış balığı(akşam suyunda)denk gelir.yemli olarak sokar tektük melaqnur mercan palazı sübye kalamar sargoz sarpa çıkar ama bu saydıklarım bolca olmaz.tabiki her limanda olduğu gibi kaleiçinde de bolca kefal var özellikle sonbahar aylarında dipte irileri bolca gezer ve güzel av verir.:thumb: