Öncelikle sitemizin üyelerinin ve bütün islam aleminin bayramlarını kutlar , hayırlara vesile olmasını dilerim...Malum sezon açılıyor mudanya`da ki levrek akını için hazırlık yapmaya başlıyoruz yeni bir rapala (aslında wobblermiş yeni öğrendim bende ) almayı düşünyorum strike-pro markasının JL-180f serisi çok uygun geldi ağırlık ve memnun kalanlar açısından ama levrek , ispendek avı için hangisini tavsiye edersiniz ustalarımdan yardım bekliyorum...Hayırlı bayramlar...
Aynı wobblerdan bende de var ama henüz kullanma fırsatım olmadı, malum kullanmak için nispeten sığ veya sabit derinlikteki yerler daha uygun. Henüz satınalırken rastlamadım ama özellikle popper tarzı yemlerden yo-zuri hydrotiger i tavsiye ederim. Bazı arkadaşların denediği ve başarısını ispatlamış bir sahtedir. ayrıca yine strike pronun STRIKE-PRO EG-029 11,5 CM 010 rengi levrek açısından gelecek vaadeden bir sahte.
Öncelikle ilginize ve tavsiyelerinize çok teşekkür ederim Yücel Abi Strike Pro fiyatına bakılırsa çok kaliteli bir sahte bence , yo-zuri zaten kendisini ispatlamış ama öğrenci olduğmuzu göz önünde bulundurursak strike pro bana yeterli görünüyor Strike-Pro EG-029' i inceledim eğer bulabilirsem 221 ve ya 021 renkleri (iş yapar sanırım) renkler arasında seçim yapıp bir EG-029 bir de JL-180f almayı düşünüyorum sizce renklerden hangisi daha uygundur ?
http://www.avmarketi.com.tr/asp/show_stock.asp?product=24-EG-029 http://www.avmarketi.com.tr/asp/show_stock.asp?product=24-JL-108F her ikisindede hangi renk daha uygundur avlakta bulunan yem balıklar kefal gümüş ve lapin , kaya balıkları v.s. Şimdiden teşekkür ederim...
Çok saol Yücel Ustam .Yarın gitmeyi düşünüyoruz balığa ama havada tereddüt ettik lodos uyarısı var bakalım hayırlısı .
Lodos uyarısı var diye gitmeyeceksen sana bu işi bırakmanı tavsiye ederim Benim bildiğim levrek en iyi lodosta çıkar.
Haklsınız ama sizde bir Bursa´nın lodosunu araştırın olta atmayı bırakın denize bile zor dönüyorsunz .
mudanya tarafına gec ordan at oltayı bızım burda bısı olmuo lodosta ama sandalla 100 200 acılırsan ayvayı yersın motor yoksa