Balikcilik benim icin inanilmaz bir tutku.. Balikcilik kadar kanima giren ikinci tutkum ise fotograf cekmek. Bu hafta sonu Wörnitz nehrinde hayatimda ilk defa tek bir vurus almadan gecirdigim bir gün oldu..Tamam baliksiz günlerim cok oldu ama vurus almadigim gün daha önce hic olmamisti.. Sonra üzülmelimiyim diye düsünürken baligin aslinda bahane oldugunu; ortamdan dogadan aldigim hazzin, o nefesin, o güzelligin cok daha önemli oldugunu anladim.. Bunun üzerine bu hafta sizinle avladigim baliklarin (daha dogrusu avlayamadigim ) raporunu degil de Wörnitz nehrinde zaman zaman cektigim fotograflari paylasmak istedim.. Umarim begenirsiniz.. http://uccrow.com/index.php?option=com_content&view=article&id=110:woernitz&catid=36:uccrow Hepinize sevgiler, selamlar..
selamlar uğurcan bey resimlerin her biri ayrı güzel, inanın çok beğendim iyiki balık vurmamışda bu resimleri çekmişsiniz paylaşım için teşekkürler...
Uğur bunlar gerçekten muhteşem resimler. Geçen sefer resim yok diye sitem etmiştik ama hakkını vermişsin bu sefer.. Ben balıkları görsem bu kadar serinlemezdim şu an. Almanya ziyaretim olursa inşallah birgün seninle balıkları değil oturup bu fotoğraf işini konuşmaya karar verdim,gerçekten süüüüüpper. Ellerine sağlık, lensine toz konmasın...
Özellikle sonbahar ve kış resimlerine bayıldım. Çok güzel fotoğraflar, Rıfatın da dediği gibi lenslerine toz konmasın...
Arkadaşlar, resim boyutlarını tam sayfa yapamadım ancak, sevgili Uğur'un arşivinden arakladığım bu fotolarda, O'nun nasıl bir göz, uluslararası nitelikte ender bir fotoğraf sanatçısı olduğu ne kadar da aşikar.
Ercan Bey, ilginiz icin cok tesekkür ederim. Begenmenize cok sevindim Sevgili Rifat, Seni zaten ciddi anlamda Almanya'ya beklemekteyim.. Birlikte avlanirken fotograf isini de konusuruz tabiki Cok tesekkürler Özgürcan Cok tesekkürler Koral Nuri Abi cok cok tesekkür ederim Utandirdin beni.. Cok tesekkürler Aykut Agabey Cok tesekkürler Nedim Agabey
Fotoğrafların hepsi gerçekten çok güzel, bakmak ile görmek arasındaki fark bu olsa gerek, tebrikler. Paylaşım için teşekkürler.