Merhaba sayın forum üyerleri.Ben Sinop'ta spin avcılığıyla uğraşıyorum.Bu zamana kadar hiç WTD aksiyonu ile uğraşmamıştım ancak artık onu da öğrenmeyi çok istiyorum.bunun için de uygun makine+kamış takımını hazırlamak istiyorum... fiyat açısından çok aşırıya kaçmamak şartıyla pek sınırım yok.schimano ve okuma lar olabilir mesela. şu an elimde okuma v-system 2.70 20g-40g kamış ve okuma trio 30S makinem var.eğer makinem wtd için uygunsa onu WTD kamışına aktarıp 2,70lik kamışıma yeni makina da alabilirim.bu yüzden hepinizin fikirlerini merak ediyorum.şimdiden çok teşekkürler.
Başka bir amaçla düşünmüyorsanız, elinizdekiler yeterlidir. İlerleyen süreçte, ihtiyaç hissettiğiniz zaman birşeyler düşünün.
teşekkür ediyorum.öyleyse şimdilik,ihtiyaç duyanan kadar bu takımımla hem WTD hem de diğer sahteleri kullanabilirim,doğru mu anlamışım?
Çok tecrübeli birisi olmayarak yazıyorum, ustalarım kusuruma bakmasın. Evet elinizdeki malzemeler şu an için gayet iyi, avlandığınız bölgenin ve hava şartlarının durumuna göre (bir de kendi boyunuzu hesaba katarak) benzer özelliklerde 2.40 kamış da alabilirsiniz. Shimanonun spinjoyu hem hesaplı hem de güzel diye biliyorum, ben okuma alumina ve shimano forcemaster kullanıyorum wtd için forcemasteri önerebilirim. Makina konusunda maalesef pek bilgim yok.
Sn akliman kulladığınız takım gayet giyi..Ben 2 sinde kullanma imkanı bulmuştum...Sadece 3-4 kilo üstü makina biraz sizi zorlar...Kamışınız gayet iyi ama meranız kayalık ve yosunluksa 2.70 kullanmanın avantajı var...Yani hedefinizde 5-6 kiloluk levrekler yoksa gayet kullanışlı biri takım