Bu misinayi nerelerde kullanmak daha uygun olur? Fiyat performans olarak nasildir ayrica? Ürünü kullananlar varsa yorumlarini bekliyorum.
Kullanmadım ama üzerindeki yazan değerlerin doğru olmadığı kesin gibi. 0.25 misina 9 küsür kiloyu kaldırmaz. Ayrıca üstünde yazana göre floro carbon değil floro karbon kaplı sadece. Kaplama misinaların görünürlüğü çok da etkileyeceğini sanmıyorum. Bunun yerine sağlamlık arıyorsanız Asso Doble Strengh'i öneririm. Görünmezlik arıyorsanızda %100 floro carbon misina almanızı öneririm. Piyasada nedense böyle bir aldatmaca var. Floro carbon coated yazan misinaları floro carbon diye satıyorlar. Aslında sadece floro carbon kaplı bu misinalar. Bir çok markada da invisiline diye satılıyor ama ne kadarı floro carbon hiç bir bilgi yok, dolayısıyla onlarında kaplama olduğunu düşünüyorum. Malüm floro carbon misinaların çekerleri düşük olur ama invisiline yazanlardada çekerler monolarla aynı yada daha fazla. Dolaısıyla onlarda büyük ihtimalle kaplamalar. %100 Floro Carbon misinalar genelde çok pahalılar. Bu konuda bende tavsiye bekliyorum hem %100 floro olup hemde ucuz olanını bilen varsa beri gelsin. reeling