Yaban Tv Hakkında ...

Konu, 'Genel Konular' kısmında Okan_uA tarafından paylaşıldı.

?

Yaban Tv Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Anketin kapanma tarihi 5 Nisan 2011.
  1. Çok güzel, severek izliyorum

16,7%
  2. Fena değil, arasıra izliyorum

19,0%
  3. Şimdilik iyi değil ama geliştirilebilir

21,4%
  4. Beğenmesem de alternatif olmadığından izliyorum

32,1%
  5. Kötü, kesinlikle izlemiyorum

10,7%
  1. Okan_uA

Okan_uA .

Merhaba forumdaşlar.

Yaban Tv hakkında olumsuz görüşlerim mevcuttu geçen senelerden itibaren.

Nedeni ise gerek kara avcılığı olsun gerekse de balık avcılığı olsun özellikle sizden gelenler adlı program aracılığıyla tasvip etmediğim avlanmalar olmasıdır. Bana göre gerekli hassasiyet yeterince gösterilmiyor bu kanalda. Özellikle Türkiye'de yeni düşünce-fikir akımını oturtmada,doğruyu-iyiyi özendirmede etkisi bir hayli fazla olacak bu kanaldan ben istediğimi bulamıyorum malesef.

Bu görüşlerimi (hatta daha fazlasını,mesela reklamlardan bunalanlar gördüm) ise geçen günlerde başka bir forumda dile getiren bir sürü insan gördüm. Burdan hareketle ben de acaba Yaban Tv hakkında genel kanı nedir,bir anketle görmek istedim,merak ettim.

Acaba genel çerçeve itibariyle anketi oylar mısınız ?

Son düzenleme: 6 Mart 2011
  2. levrekcan

levrekcan Kürşat

Favori Kamış:
    Savagear Troutizimo 6,3 1,90 cm 0-5 gr Spin
    Favori Makine:
    shimano technium 2500 fc
    En İyi Avı:
    levrek 2,5 kg 67 cm 3 kg+ domuz balığı
    ben de yaban tv yayınlarından memnun değilim.bir kere balıkavcılığı programları az.ikinci olarak kara avcılığı programları son derece abartılı.adamlar aslan kaplan fil ayı falan vuruyorlar.bizimkilerde saatlerce gösteriyor.bilmem şu ustanın aslan avı leopar avı bilmem şu üstadın ayı avı falan filan.ben böyle avlara temel olarak karşıyım ama yapan yapıyor onuda avacılık olarak gösteriyorlar.işin önemli olan kısmı kimin ne avladığı değilde.neden böyle avlar defalarca gösterilip insanların zihnine yerleşirilmeye çalışılıyor.onuda anlamış değilim.saatlerce av köpekleri ile ilgili programlar yapılıyor.memlekette kaç kişi köpek besleyebiliyorda ava gidiyor.işin rengide son zamanlarda ortaya çıktı amaç para kazanmak.bakınız yaban markalı ürünlereeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Son düzenleme: 6 Mart 2011
  3. İsmail1905

İsmail1905 İsmail

yaban tv ilk yayına başladığı zaman eksiklerine rağmen izleniyordu.Ama izlenme oranı yükseldikten sonra bunlar sadece kendi ticaretlerini yapmaya başladılar.En güzel köpekler onlarda bulunurmuş gibi hep kendi köpeklerini överek onların yavrularını fahiş fiyatlara satmaktalar.sadece kötü yanları ticaret değil tabiki limit altı balık avlarını limit üstü kara avlarını sözde karşı olmalarına rağmen yayınlamaktalar.

4. cakabey

cakabey sinan

Favori Kamış:
    shimano bx 270
    Favori Makine:
    shimano twinpover
    En İyi Avı:
    yazmaya gerek yok , limit üstü büyük işte
    ölçü ne reyting mi?

selam arkadaşlar;
    yabantv görsel medyada en azından şimdilik bu eksikliği dolduruyor.bu demek değil ki herşey çok iyi. benim eleştirim sizden gelenler bölümüyle ilgili. Sizden gelenler bölümü gerçekten ilgi çekici.
    Ama 2o cm lik yayın balığı yavrularını yakalayan ve sevinerek çantasına atan sözde balıkçıyı görünce dayanamadım...bari göstermeyin de teşvik olmasın.... hatta yanlış olduğunu ısrarla vurgulayın ki, hiç olmassa yapan yanlış yaptığını bilsin....Aynı balıkavcılığı bölümlerini seyretmekten bıktık...
    inşallah mesajlar yerine ulaşır...rastgele..

5. CAPAMARKA

CAPAMARKA sinan susuzdede

Beni Daha Ziyade Balik Avciligi Ilgilendiriyor.yabanci Balik Avina Ilgim Cok Azi.
    Seyretmek Istedigim Yerli Balik Avi Gercekten Cok Az.
    Zaten Tercihim Dniz Avi.tatli Su Avini Hem Sevmem Hemde Anlamam.
    Gelelim Deniz Avina; Sizden Gelenlerde Ara Sira Guzel Goruntuler Oluyor.
    Gecen Sene Burak Karadenizle Sarozda Sinarit Cok Guzeldi Ancak Cok Zaman Ayrilan Ve Daha Cok Gezelim Gorelim Turu Bir Program Olan Necmi Fidan ( Kiyi Balikcisi ) Keyif Vermiyor Cunki Ortada Dogru Durust Balik Olmuyor.
    Gercekten Boyle Gezi Turu Bolumler Cok Guzel.necmi Bey De Gayet Guzel Yonetiyor.ancak Hedef Baliklar Isin Icinde Olmayinca Keyif Kaciriyor.
    Bugun Akcakoca Seyahatini Seyrettik.
    Hoscakalin

6. simse66

simse66 Mehmet Burak

Favori Kamış:
    Shimano Biomaster Spinning 7 1"
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 RCDouble Handle
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 8.200gr Amerikan Levreği 820 gr Alabalık 1250 gr
    özellikle levrekcan arkadasıma katılıyorum ve de diğer arkadaslara ilk basta gayet güzel yayınlar vardı fakat daha sonra bilmem kiminle nerde geyik avı ayı avı bilmem ne avı şimdi de kendileri için yaban store diye bi sey açmıslar o kadar mı fahiş fiyat olur bende av bayiisiyim bende ki avcı yeleğinin aynısı 79.00 lira bende 3.te biri o kadar da abartı olmaz...saygılar....

7. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    Arkadaşlar siz yeterki yaban tv yöneticilerine sağlam balık avı organizasyonlarınızı bildirin insanlar hiç bir menfaat gözetmeksizin istanbuldan kalkıp ekipleriyle birlikte organizasyonunuzu çekmek ve belgesel yapmak için geliyorlar.nitekim düzenlemiş olduğumuz taşucu balık avı organizasyonumuza 2 defa katıldılar ve çok güzel belgeseller hazırladılar ve yayınladılar.birde balık avına giden arkadaşlarımız görüntülerini kamera ile kaydedip gönderirlerse hiç bir zaman yayınlamamazlık etmiyorlar.bilindiği gibi Türkiye de yerli av kanalı bir tek yaban tv onada elimizden geldiği kadar yardım edelim biz yönlendirelim
    saygılarımla

8. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Herkese selamlar.Bazi yorumlari gordum ve bence bazi arkadaslar yanlis dusunuyor.Oncelikle bu bir av ve doga kanali.Bazilari neden bu kadar av gosteriliyo demis.Bir av kanalinda baska ne gosterilmesi beklenir?Kara avi sevmeyebilirsiniz hatta karsi olabilirsiniz.O baska mesele.Bende kara avini sevmem ve silahtan nefet ederim ama boyle bir hobide var ve budan hoslanan insanlarda.
    Reklam meselesi bencede biraz abartiliyor ama neticede bu kanalda para kazanmali degilmi?Bir arkadasimizda limitlerin altinda balik yakalandigini ve bunun yayinlandigini soylemis.Arkadasima katiliyorum bence bu kesinlikle cok yanlis hele hele bir av ve doga kanalinin boyle konularda kesinlikle dikkatli ve sorumlu olmasi gerekir.

Bazen yabanci ulkelerdeki balik yakalama belgesellerini seyediyorum enteresan.

Herkese Rastgele

9. konevii

konevii veysel

Herkese selamlar..
    Bence de av ve doğa kanalı ama geliştirilmesi gerek. Örneğin, balıktan çok kara avı veriliyor. AŞırı düzeyde reklam var. Evet belki kendi ürünleri ama bu kadar fazla yayına verilmesi izlenirliğini düşürüyor bence..
    Ayrıca, http://www.yabantv.com/kurumsal/nasil-izleyebilirsiniz/ adresinde digiturk 83. kanaldayız yazıyor. ben de digiturk var ama digiturk te yaban tv yok. yayından ayrılmış ama ilanı devam ediyor. bunu Samimiyetsizlik olarak algılıyorum. anketteki iyideğil geliştirilebilir seçeneğine katılıyorum bu nedenle..
    Amacım tabantv yi kötülemek değildir. sürc-i lisan ettimse affola.
    selam ve saygılarımla..

10. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Yaban tv gerçekten büyük bir boşluğu doldurdu. Eksikleri yokmu, elbette var. Köpeklerle ilgili bir başlıyor programa, sonu yok. taş taş üstüne programı da aynı. Ben en çok sizden gelenler kısmını beğenerek izliyorum. Kara avı yada balık avı benim için farketmiyor, ikisini de beğenerek izliyorum. İnternet ortamı olmayan tüm avcıları bilinçlendirmek, birleştirmek için son derece etkili bir rolü var. Kendi avlandığınız bölgeyi yayında izlemek keyif veriyor. Sırf kanala destek olmak için t-shirt ve kokusavar metal sabun aldım. Yaban amblemini şirket aracı olmasına rağmen müdürümden onay alıp yapıştırdım. Trafikte birçok Yaban sever ile selamlaşıyoruz. Ellerindeki potansiyeli tam olarak farkedebilseler, kendi ürünlerinin yanında marka reklamları alsalar, program kalitesini artırsalar yıkılmazlar. Kablolu tv de yoklar mesela. Bildiğim kadarıyla sadece uydudan izlenebiliyor.

11. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Yıllardır Türkiyede eksik olan kara ve balık avı konusunda büyük bir boşluğu doldurduğu gerçek ama ne zaman Yaban tv açsam reklamlar var yada ben denk geliyorum birde kara avı olsun balık avı olsun arka planda sihirbazların gösterilerinde kullandıkları pandomim müzikleri kullanıyorlar ya temaya hiç uygun değil o an bütün hücrelerim deli gömleği giyiyor:confused: naçizane bu benim fikrim

12. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Açıkcası ankarada olduğum sürelerce izleyemiyorum. Sadece uydu yayınından alabiliyorum kanalı. Kablolu kanalda izleyemiyorum. O yüzden arasıra seçenğini tıladım. ama reklamları bayıyor insanı. sürekli aynı ürünlerin reklamı ylek ,şapka, su çantası gibi.. Çok seyrdemediğimden çok fazlada yorum yapamıyacam ama daha iyide olabilir.

13. serdaralpaslan

serdaralpaslan serdar

yaban on-line pazarlama'dan başka ne yapan anlamam ki ;)

14. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Tek amaçları para kazanmak. Başka hiç bir şeye hizmet etmiyorlar.

15. muslum_ozsonmez

muslum_ozsonmez müslüm

Favori Kamış:
    modelini bilmiyorum..
    Favori Makine:
    ???
    En İyi Avı:
    çinekop :))
    sürekli reklam ve sürekli abartılı avclık yani yerli yaban dediğimiz olaya biraz daha ağırlık verilmesi gerekli diye düşünoyurm .. özelliklede balık avı konusunda çok eksikler tatmim edici gelmiyor bana .. ve anketteki seçenek olarak sunmuş olduğunuz alternatif olmadığından dolayı izliyorum seçeneği cukk oturmuş aslında :)