YABAN TV her mesajdan 20 kontör alıyor(5TL)

Konu, 'Genel Konular' kısmında disli_levrek tarafından paylaşıldı.

1. disli_levrek

disli_levrek Gürcan

Favori Kamış:
    olta,Banax SX 5000
    En İyi Avı:
    2.5 kg sudak nevşehir kızılırmak
    Yerli belgesel kanalı olan Yaban tv yeni başlattığı uygulama ile mesajlarınızı yayınlıyor sonra anket düzenliyor. buraya kadar herşey güzel ve ben ve benim gibi bir çok insan sanırım bu tv kanalını izliyor ve destekliyor. Ancak son zamanlarda mesaj yayınlama ve anket adı altında 1 mesaj karşılığı 20 kontör (yaklaşık 5 TL) sizden alıyor. ve bunu kimsenin okuyamayacağı şekilde ekranın alt bölümünden geçiyor. Bence bu hiç hoş olmamış yakışmamış,insanları ankete davet edip ceplerinden 5 ytl almak bence tuhaf olmuş. Yaban tv yi seviyorum ama bu uygulaması beni rahatsız etti. paylaşmak istedim. herkese iyi avlar.

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Bilgi için teşekkürler.
    Ancak sizin ve tüm arkadaşlarımızın bu durumu 178 numaralı RTÜK şikayet hattı telefonuna şikayet ederek tepki vermesi daha etkili bir yöntem olacaktır.

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Bence de hoş olmamış.Yaban Tv'yi pek takip edemiyorum ama bazı yanlış uygulamalarını hep okuyup duyuyorum...

4. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Rahmetli ufuk güldemirin kemiklerini sızlatıyorlar.
    Açıldığı günden beri takip ediyorum. ufuk güldemir öldükten sonra,güzelim kanalı tam bir ticarethaneye çevirdiler...

5. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.
    bende tam "yaban tv de anket var katılalım balık avı daha çok yer bulsun " diyecektim.
    :confused:

ayıp ya .ufuk güldemir bu kanalı para kazanmak için kurmadıki.

bence mail bombardımanına tutalım. ortak bir mail hazırlayıp yollayalım.

ben bunu duyunca soğudum yaban tv den.

mail adresi

info@yabantv.com

zaten amacı para kazanmak olmasa web adreslerine bir anket koyarlardı.olur biterdi .

kimi köpek satma ilanı vs için kullanıyor ondan alsın ücret vs .ama anket için kontör almaları üzücü.

gözü paradan başka birşey görmeyen kanalı 2. bir emre kadar seyretmiyorum.:mad:

Son düzenleme: 2 Haziran 2009
  6. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    yaban tv de bir hatun çıkmış tekneye balık tutan elemana mikrofon uzatıyor.Adam oltaya gelen hamsi emsalindeki mezgiti iğneden çıkarırken hatun soruyor.Bu balık en fazla ne kadar büyür? cevap:en fazla bu kadar!!!!!!:confused: Yaban Tv nin av kanalı olduğunu falan düşünmüyorum.
    O kadar çok buna benzer hataları varki saymakla bitmez.Falanca avcılar derneği sazan avını videoya çekmiş.Allah sizi inandırsın tuttukları sazanlar 250-300 gr.(belki yasaldır bilmiyorum ama yazık 15-20 kg ya çıkabilen bir balığa ihanet gibime geliyor.)Bu avı yapanların örgütlü avcı olduğunamı yanarsın, yoksa yayınlayan kanalın 24 saat avcı ve bohçacı arasındaki farkları anlatan slaytı tekrar ettiğine mi?Yorumu sizler yapın.

7. Ronder

Ronder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    3 kg civarında
    bence de hoş olmamış ayrıca yabana saygı felsefesi yayamaya calısan bir kanalda limitlerin ustunde ve yanlış zaman da avcılığı yapılan balık videoları oluyor sizden gelenlerler programında adam elle dalıyoo suya yuva patlatıyor felan gibi yada alabalık avcılığı için videoo göndermişler ne bulduysa koyuyor posete bence bu kanal sadece kara avına yönelmiş gerisi pek önemssenmiyor yaptıkları forum tartışmalarında hic amatör balıkcılık sirkuleri ve önemi anlatılmıyor ne varsa yoksa kara avcılığı vallaa bu memlekete bence av balık tvleri acılması gerekli cunku cok büyük kitleler takipcileri bu hobilerin

8. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Koskoca Habertürk e bile sahip çıkılamadı ufuk güldemir in geride kalan akrabaları yaban tv de yakında habertürk gibi satılır..
    Yaban tv kurulduğu zaman ki yayınları yeniden yayınlasınlar daha fazla reyting alırlar..

Ufuk Güldemir avlarını bile göremiyorum artık..