Güzel tablolar. her biri ayrı dünyaları yaşatıyor insana. Özellikle 5. ve 6 tablolarda ki renkler ayrı bir ustalık. Dikkatimi çekti, tablolarda niye ressamın imzaları yok. Bu güzel paylaşım için teşekkürler.
5. tablo; böylesini ne gördüm, ne de göreceğimi sanırım. Her türlü yorumu kifayetsiz kılıyor. Çarpıldım, muhteşem.
Okan bu tablolar rüya gibi, çok ama çok beğendim, teşekkürler paylaşım için. Bunların büyük boylarını bulsam hemen odama asardım. Sonra karşısına geçip çay eşliğinde çapari bağlayıp zoka hazırladığını düşünsene...
özellikle 5 ve 6 yı çok beğendim 1.resme bayılıp masaüstü yaptım.. güzel bir paylaşım teşekkür ederim.
Hepsi çok güzel Allahın insana verebileceği yetenek ve duygu bu olsa gerek 5,6,7 tablolarda özellikle 5'te resmedilen bu tip yağlı boya çalışmaları beni hep etkilemiştir yükselen dalganın kırılma noktasındaki şeffaflık ne kadar gerçekçi insan rüzgarın sesini,dalgaların kulakları sağır eden gürültüsünü ve suyun soğukluğunu hisseder gibi oluyor
Teşekkürler, tam bilmiyorum ama sanırım 5.si Georgy Dmitriev, 6. tablo Ayvazovski imzalı. Teşekkürler, Allah vergisi yetenek takdir etmemek elde değil. Bende 3 numarayı masaüstü yaptım harika bir resim :thumb: Sarayları soyman lazım orjinalleri orda dostum Ahmete müracat et belki bitane ayarlar sana İmitasyonları belki piyasada vardır bakmak lazım Cağaloğluna Teşekkürler. Teşekkürler, denizin resmi bile dinlendiriyor insanı.