yagmurda galata köprüsünde olan yada ordan geçen abilerim balık durumları hakkında bilgi verebilir mi acaba ?
dün öğlen geçtim köprüden dayanamadım durdum 5 dk herkes mezgit ve istavrit alıyordu ve yoğun balık vardı atan geri çekiyordu bu akşam bende niyetliyim bakalım
akşam raporunu burda paylaşırsan sevinirim abi desenize galatada balıklar kendini göstermeye başladı bu benim için süper haber bende haftaya gitmeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar gelcek bol balıklı av raporlarına göre yoksa balıkların artmasını beklicem [galatadakilerin]
Beşiktaş Bahçeşehir'in önü doluydu ama kovalarda 1 2 istavrit ya vardı ya yoktu.. Saat 19,00 civarı..
inş sadece beşiktaş bahçeşehirde balık yapmamıştır diğer yerlerde öyleyse ayvayı yedik ama yakında yagmur bereketiyle balıkların büyüyüp karınlarının acıkacagını düşünüyorum böylece oltamıza deli gibi saldırcaklar inş yanılmam . 1 haftaya kalmaz görürüz o bereketi balık nazlanmazsa tabi
yağmurlu havada galata köprüsünden geçen yada orda olanlar durumlar nedir ??????? .............. yağmurlu havada istanbuldaki diğer yerlerdeki durumlar ney acaba balıklar kendini göstermeeye başladı mı ?
valla kardeş zargana başladı da yenikapı taraflarını bilmiyorum, ama zeytinburnu yapıyosa orası hayli hayli yapar, tavsiyem sabah gün doğarken git boş dönmezsin.
üsküdar/şemsipaşada bol bol istavrit vardı, akşam hava kararınca da bol bol izmarit, hatta yanımdaki biri eşkina bile çekti. Ben de İskorpit için bekliyordum en büyüğü 250gr olmak üzere 7 iskorpit aldım. Ayrıca iri iskorpit için tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı? bu akşam tekrar iskorpite çıkacağım sabaha kadar.
Aşiyan a gidebilirsiniz yada Çamlıbahçe de bağlı olan gezi motorlarının arasından tutabilirsiniz. Bu arada bende tavsiye yem olarak tavuk derisi kullanın.