yağmur sonrası istanbul

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında jean-baptiste tarafından paylaşıldı.

1. jean-baptiste

jean-baptiste ali

yağmur sonrası istanbuldan balık raporu yokmu arkadaslar?

2. kale124

kale124 dursun

yagmurda galata köprüsünde olan yada ordan geçen abilerim balık durumları hakkında bilgi verebilir mi acaba ?

3. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    dün öğlen geçtim köprüden dayanamadım durdum 5 dk :) herkes mezgit ve istavrit alıyordu ve yoğun balık vardı atan geri çekiyordu bu akşam bende niyetliyim bakalım

4. jean-baptiste

jean-baptiste ali

aksam bende niyetliyim ama gitmeden bi bilgi alsaydık iyi olurdu giden gören geçen birinden

5. kale124

kale124 dursun

akşam raporunu burda paylaşırsan sevinirim abi :) desenize galatada balıklar kendini göstermeye başladı bu benim için süper haber bende haftaya gitmeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar gelcek bol balıklı av raporlarına göre yoksa balıkların artmasını beklicem [galatadakilerin] :)

6. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Beşiktaş Bahçeşehir'in önü doluydu ama kovalarda 1 2 istavrit ya vardı ya yoktu.. Saat 19,00 civarı..

7. kale124

kale124 dursun

inş sadece beşiktaş bahçeşehirde balık yapmamıştır :D diğer yerlerde öyleyse ayvayı yedik :D ama yakında yagmur bereketiyle balıkların büyüyüp karınlarının acıkacagını düşünüyorum böylece oltamıza deli gibi saldırcaklar inş yanılmam . 1 haftaya kalmaz görürüz o bereketi balık nazlanmazsa tabi :)

8. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    ben pazar günkü havadurumundan ümitliyim.. poyraz duruyor, yağmur da yok..

9. kale124

kale124 dursun

tamam o zaman pazar gününkü raporunu bekliyoruz abi :) bakalım yagmur balıklara yaramış mı :)

10. akcabey87

akcabey87 adem

arkadaşlar yeni başladım son bi haftadır merak sardı bende :) yenikapı'dan zargana alabilir miyim?

11. kale124

kale124 dursun

yağmurlu havada galata köprüsünden geçen yada orda olanlar durumlar nedir ??????? .............. yağmurlu havada istanbuldaki diğer yerlerdeki durumlar ney acaba balıklar kendini göstermeeye başladı mı ?

12. unexpected

unexpected HAMZA

valla kardeş zargana başladı da yenikapı taraflarını bilmiyorum, ama zeytinburnu yapıyosa orası hayli hayli yapar, tavsiyem sabah gün doğarken git boş dönmezsin.

13. kadircanius

kadircanius Unknwn User

üsküdar/şemsipaşada bol bol istavrit vardı, akşam hava kararınca da bol bol izmarit, hatta yanımdaki biri eşkina bile çekti. Ben de İskorpit için bekliyordum en büyüğü 250gr olmak üzere 7 iskorpit aldım.

Ayrıca iri iskorpit için tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı? bu akşam tekrar iskorpite çıkacağım sabaha kadar.

14. 29519

29519

Aşiyan a gidebilirsiniz yada Çamlıbahçe de bağlı olan gezi motorlarının arasından tutabilirsiniz. Bu arada bende tavsiye yem olarak tavuk derisi kullanın.