Yağmura yakalandık

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında darthvader61 tarafından paylaşıldı.

1. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Kayınpederimle bu sabah yine levrekteydik. 04:30 da gittiğimiz avlağı saat 06:00 gibi terk etmek zorunda kaldık. Gittiğimiz ilk yarım saatte ufak vuruşlar oldu. Avı sonlandırmadan 5 dk önce suda büyük hareketlenmeler başladı. Küçük gümüş sürülerine levrek vurmaya başlamıştı. Gövdesini gördüğüm büyük bir levreği denizde gümüş sürülerine saldırırken keyifle izledim :) Tam bu sırada aşırı sağnak yağmur başladı. yaklaşık 3-4 dk direndikten sonra avımızı sonlandırmak zorunda kaldık. Yağmurluklarımıza rağmen birazda ıslandık.

Eve gelirken kayınpederim avın sonuna doğru oldukça kuvvetli bir balığın vurduğunu 6-7 tur sardıktan sonra kurtulduğunu söyledi. Söylediğine göre tuttuklarımızdan bayağı büyükmüş.(Tuttuklarımız kilo civarıydı)

Av sırasında dün yağan ve ara ara devam eden yağmnur nedeniyle dere ve ağzı çamur derecesinde bulanıktı. Bu denizde bile, hemde gece ragota vuruşlar aldık. Bilgilerinize :)

2. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    GEçmiş olsun... Bundan sonra benimde başıma çok gelecektir bu olay.. ama hazırlıklıyım.. yağmurluğumu aldım yanıma.

3. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Benimde arabada vardı uzun yağmurluk ama almadım :) Kısayla idare ederim dedim. Onuda alsam kayınpederimden dolayı mecbur sonlandıracaktık zaten :) Sen gel beraber ıslanmayız :)

Son düzenleme: 2 Eylül 2011