Kayınpederimle bu sabah yine levrekteydik. 04:30 da gittiğimiz avlağı saat 06:00 gibi terk etmek zorunda kaldık. Gittiğimiz ilk yarım saatte ufak vuruşlar oldu. Avı sonlandırmadan 5 dk önce suda büyük hareketlenmeler başladı. Küçük gümüş sürülerine levrek vurmaya başlamıştı. Gövdesini gördüğüm büyük bir levreği denizde gümüş sürülerine saldırırken keyifle izledim Tam bu sırada aşırı sağnak yağmur başladı. yaklaşık 3-4 dk direndikten sonra avımızı sonlandırmak zorunda kaldık. Yağmurluklarımıza rağmen birazda ıslandık. Eve gelirken kayınpederim avın sonuna doğru oldukça kuvvetli bir balığın vurduğunu 6-7 tur sardıktan sonra kurtulduğunu söyledi. Söylediğine göre tuttuklarımızdan bayağı büyükmüş.(Tuttuklarımız kilo civarıydı) Av sırasında dün yağan ve ara ara devam eden yağmnur nedeniyle dere ve ağzı çamur derecesinde bulanıktı. Bu denizde bile, hemde gece ragota vuruşlar aldık. Bilgilerinize
GEçmiş olsun... Bundan sonra benimde başıma çok gelecektir bu olay.. ama hazırlıklıyım.. yağmurluğumu aldım yanıma.
Benimde arabada vardı uzun yağmurluk ama almadım Kısayla idare ederim dedim. Onuda alsam kayınpederimden dolayı mecbur sonlandıracaktık zaten Sen gel beraber ıslanmayız