bugün öğleden sonra kaşıntı tuttu gene yağmurda yağıyor havada soğuk ama kafaya koydum gidicem. saat 14 de ava başladım önce istavrite takıldım açıktan çok güzel iri istavrit geldi bir iki kilo tuttuktan sonra hedef balık sarıkanat lüfere geldi. taktım 150 gram kurşun klasik mantarlı dip takımı başladım sallamya yalnız istavrite çapari atanlar olduğu için beklemeli değilde çapari yapar gibi at çek avlandım. şanşıma bu güzeller geldi. balık çok açıkta idi. herkes çapari altı mantarlı takımla avlanıyordu. ve hep yaprak geliyordu çoğu bu balıklara el koydu. halbukı istavrite degilde sadece bu balıga odaklansalar açıkta zaten iri var. ama çapariyle fazla açığa düşmediği içinmidir bimem kuyruk altına hep ufak balık geliyor. sözün özü benim için güzel bir av günü oldu herkese rastgele.
Mantarlı takım ile at çek mi yaptınız ? Yemi nasıl korudunuz valla zor iş. mantarlı takımın jelatini bile 3 sefere dağılıyor.. Denicem
Tebrikler,duruma göre yorumlama yapıp,ince düşünmenin karşılığını almışsınız.Balıkçılık herşeyden önce durum analizi yapmak ve ona göre av yöntemini belirlemektir.
eyvallah sağol teşekkür ederim aynen öyle yapraklar yüzünden balığa gidemiyorduk. kaliteli mantar kullanırsan bu sorunu aşabilirsin. teşekkür ederim. sağol kamuran tek temennim bu boy balıkların tutulması gerisinide iade edilmesi... teşekkür ederim sağol dediğine aynen katılıyorum akıllı balıkçı bi şekilde balığını tutar diye düşünüyorum doğru zaman doğru mekan doğru takım....
Adaş süpersin.. 1 ay önceki ilk raporunda, "Raporlar devam edecek" diye kendinden emin bir ifade kullanmışsın. Boşuna değilmiş. Daha da devamını dilerim.
Yavuz Kardeş Tebrik ederim Allah tuttuğunu KOFANA , SIRTIKARA ETSİN)) Kraçacılar olmazsa biz ustalar onlardan nasıl ayırt edileceğiz.! Rasgelsin...