Yine Gümüşlük'teyiz. Bugün geç çıktık denize, Windguru'ya güvenimiz tam, öğle saatlerinde yağmur ve rüzgar azalacak diyor. Teknedeyiz, yemler dünden kalma sardalya, onu bulabildiğimize duacıyız. Yağış bir ara abarıyor, rüzgar kesilir diye bekliyoruz ama nafile, ciddi bir mücadele. Gadili oltalarımız herzamanki gibi 65-75 metrelerde, 300 gr lık kurşunlar, 50 kollar 60 bedene bağlı, ana beden 090. 2 no owner siyah çapraz iğneler ucunda tüm sardalya savaşmaktayız. Bu şekil avlanmayı seviyoruz, Rutil abinin dediği gibi "heran herşey gelebilir..". derken bu yakışıklı sino yapışıyor oltaya, çok güçlü balık yaklaşık 1.5 kg kadar ama oldukça sert asılmalarla alıyoruz tekneye. Birkaç antenli mercan ve çipura da var livarımızda. Zor hava, kısa bir av günü birkaç güzel fotoyla doğru eve, birkaç arkadaşıda davet ediyoruz, sonuçta bize kalan sohbet muhabbet. Tüm amatör balıkçı dostlara mutlu sağlıklı günler, bizlerden sevgi ve selamlar...
Tebrikler sevgili Mücahit Benim Hala oğluda Gümüşlükte yaşar. Adı Mert Uzel bir yatıda var. Tanırsan selamımı söylermisin. Sevgiler
mücahit bey iki fotografta aynı günmü çekildi? gerçekten o havada avlanamaya devam etmeniz hakikaten cesaret isteyen bir iş, tebrikler afiyet olsun.
Bir aksilik olmazsa bu akşam Gümüşlük'teyim. Fenerci'nin oradaki heykelin önünde sabahın köründe elinde olta bir deli görürseniz bilin ki benim
tebrik ederim. güzel bir balık. o havaya rağmen denize açılmanın ödülünü almışsınız. daha iyi avlar dilerim.
AV BOYLEDIR ISTE BENIMDE KAR YAGARKEN BOTLA AVLANMAYA CALISTIGIM FOTOGRALARIM MEVCUTTUR KEYIFLI ANLATIM ICIN TESEKKURLER
İlk resim tam dehşet O havada tek olmak istemeyeceğim yer, teknedir heralde Tebrikler balıkta süpermiş:thumb:
Sayın hocam, tanıdığım 2 tane mert var, yarın kısmetse ikisini de deniycem umarım ortak tanışığımız çıkar.. Ben normalde gündoğanda ikamet ediyorum, ancak bazen tekneyi Gümüşlüğe bıraktığımız oluyor. 16 yıldır bodrum um çeşitli koylarında bulunuyorum. İnşallah yolunuz düşerse meralarımıza birlikte çıkmayı çok isterim. Saygılar
Mesajlarını okuduğum tüm dostlara teşekkür ederim.. Gümüşlükte yada Gündoğanda saxafoncu Serdar ve ben piyanist mücahit ayrılmaz ikili gibiyiz, teknenin adı Bahar2 yada Kaan35 tir. görenleriniz tanıyanlarınız olursa merhabayı esirgemeyin lütfen.
Tebrikler. İşte yatan aslanmı tehlikeli, gezen tilkimi elbette gezen tilki tehlikeli.Lay lay lom bir havada yapılan balıkcılık ile zor bir havada yapılan balıkcılık arasındaki farkı ancak yapan bilir. İster kıyıda olun ister denizde kötü hava insanı her yönden fiziki psikolojik ve ruhi anlamda zorlar. Ama bir kez açıldınmı denize artık o av her şeye rağmen başlamıştır. Bazen bilirimki geriye dönmek istersiniz ve dönemezsiniz. Öyle her havada her hareket yapılmaz. Resimden gözüken manzara çok güzel. Tabi tekne de önemli her tekne ile her havada balığa çıkılmaz. Neticesinde bir de güzel balık alınmış akşamda gereği yapılmış.Valla afiyet şeker olsun diyorum. Zaten olmuştur şu saat iitibari ile. Selamlar.