Selamun Aleyküm Hayırlı günler Hayırlı işler... Sevgili Sabri ve Alirıza ile birlikte dün aksam cok güzel cok keyifli bir av daha yaptık onlara tesekkuru bır borc bılıyorum cok sagolsunlar hersey güzel hava o an için balık güzel yemlerimiz güzel tam bir at cek var (Balıklar yanak yanaga geliyo yemliye) derken havanın bir anda patlaması hepimizi tepeden assaga sırılsıklam etti Sabri ve Alirıza cok daha fazla ıslandıkları için mecburen avı yarıda kesmek zorunda kaldılar ama masallah yüklerinide aldılar (Güzel balık aldılar) tek basıma devam ettigim avımı 01:15 ' de bende bitirmek zorunda kaldım yağmur hiç hız kesmedi kovama baktıgımda 42 adet yakısıklı Sarıkanatım vardı bu senenin en verimli avını gercekleştirdim... Not: Havanın Aşırı yağaslı olmasından dolayı resim cekemedim...
tebrikler ıslandığınıza deymiş doğrusu amacım eleştirmek değil yanlış anlamayın. sarıkanatyta bu yıl boy limiti 20 cm. yapı itibari ile mırmıra benziyor . 20 cmyi geçkin bir mırmır 150 gram gelir. kısa hesap 150*42=6300 yapar limit aşımı olmamışmıdır yada yanlış bildiğim bir nokta varmıdır. yada diğer arkadaşlar balıklarını almadan gitmişte olabilirler
Aleykümselam Resimsiz vidyosuz rapor mu olur yau Yağmur çoktu da satmadınız ya balıkları? mutfak resmine de razıyım yani
Tebrik ederim.Güzel av olmuş.Daha nicelerine inşallah.Bu arada Sarıgazi'nin neresinden?Benim iş yerim Emek mah.'de.
benim için de çok keyifli ve güzel bir aksamdı ben teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri rast gelsin herkeze
Evet evde resımleri cekebılırdım fakat gece eve geldıgımde zaten tepeden tırnaga ıslak oldugumuzdan sabah kalktıgımda cekerım dıye dusundum hanım sagolsun kalktıgımda balıkları ayıklayıp cokdan difrizdeki yerine koymustu...
Biz kantar imalatı yapıyoruz.Kamyon - tır kantarları.A&C yapı karşısında Küçük Osman Baskül A.Ş.bizim yerimiz.