öncelikle selam .bundan sonra inşallah sık sık resim yükler birseyler paylaşabılırız . Pazar günü yağmur altında tekirdağ kaçamağı sonrası Allah bereket versinler .efendim balıklarımız 2 adet levrek 1 adet karagöz 1 kikla
Tamer öncelikle aramzıa hoşgeldin.. Av resmin harika.Balıklar mükemmel..Dahasına inşallah..Afiyet olsun Mümkünse bu avın hakkında biraz bilgi verebilirsen daha anlamlı olur..Zıpkın avımı?,oltamı,yem,takım,zaman...vs
sevgili moderatörüm hoşbuldum teşekkür ederim önceliklle balıklar merter migrostan şaka bir tarafa balıklar sülünes ile kıyıdan ve ve kumluktan mera tekirdağ ereğli arası , lakin ismini bilmiyorum . Bu hafta sonuda bir Çanakkale seferi yapacağım inşallah ileride küçük güzel organizasyonlar yaparız . saygılar bizden ..
Teşekkürler Tamer..Eşkine velevreği aynı avlaktan hele hele Kumluktan eşkine almak çok rastlanan bir av değil..Sanırım avlandığınız kumluk kayalık alan içerisinde kalan bir kumluk olmalı,yada yakınında kayalık bir yer olmalı..Tekrar tebrikler güzel av.. Kısmet olursa bu haftasonu bende Çanakkaleye gideceğim..ama henüz kesinleşmedi..
tamer bey tebrikler çok güzel bir av. aramazıda hoşgeldiniz. ben lakin silivrili (tekirdağa yakın) olmam dan dolayımıdır bilmem çok gurur duydum ama maalesef oralara gitme imkanım olmadı henüz. livarınız daim olsun
erdal abi mekanda mendirek vardı eşkina orada yuvalanmış olmalı zaten mendirek yanı kumdan atıldı oltam ..
Hemşeriyiz ozaman, bende çardaklıyım. Yazları lapseki dalyanda kalıyorum. Az öncede forumda değirmen kafenin fotolarını gördüm.