Merhaba değerli büyüklerim,ustalarım,dostlarım..Dün ki avımın heyecanını henüz üstümden atamamışken bugün 3 saatlik boşluğumda yine soluğu kıyıda aldım. Zira o 3 saatin 13 saat gibi geçmemesi mümkün değil aklım balıktayken.. Bu sefer umutluyum,heyecanlıyım balık var mı yok mu bu sahteye de atlar mı acaba falan..Düşünüyorum,sahteyi suyun içinden görebileceğim mesafeye atıp çeşitli kamış hareketleri verip beğendiğim aksiyona göre devamlılığını sağlıyordum.Rover98 den verim alamadım,su üstü iş yapmaz diye düşündüğümden cam sahte mi de çıkarmadım.Döndüm yine bi önceki strike pro ya-r1140b-..Aksiyonumu tutturdum,kıyıya paralel,çapraz dik atışlarımı sürdürürken paralel atışlarımdan birinde yakışıklım oturdu sahteye kalamayı gevşek bıraktım ama misinanın boşluk yapmasına da izin vermedim.Biraz da uğraştırdı hani..İnsanlar toplanınca yanıma içlerinden birinin tanıdık olduğunu gördüm ve fotoğraflama için yardım istedim.Sağ olsun kırmadı beni.Balığı elime aldıım Şimdi napıcam tabiki geri salınacak bu balık da diğeri gibi..Aman balığı suya düşürürsün dikkat et falan konuşmalar duyuyorum..Yok dedim düşmez o zaten gideceğini biliyor.Saldım paşayı nihayetinde.Mutluyum doğru olanı yapabildim sanırım..Bu strike proyu da çok sevdim ya beni yalnız bırakmıyor sağ olsun İlk iş yedeklemek olacak..Ama sanırım fırdöndü kullanmam şartmış balığı saldıktan sonra burulan misinayla uğraştım çünkü..Bir kaç deneme daha ve bir de yo-zuri pins minnow serisinden turuncu sahtemle de deneme yaptım ama ondan da verim alamadım.Zaten 3.saatimin de sonuna gelmişim koyuldum evimin yoluna.Zevkli bir gündü gerçekten niceleri hepimize kısmet olsun..Saygılar... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Dunki raporuna yazdigim mesaji birkez daha cani gonulden yazmak isterdim Ama biraz farkli olsun Ornek davranisin icin ve avin icin tebrik-tesekkur ederim....
Bahadır Kardeşim, sen balığını tutup salmaya devam ettikçe, bize de seni tebrik etmek ve de örnek göstermek düşüyor. Onurlu daha nice avların olması dileği ile. Sevgilerimle.
Bahadır tebrikler ve çok teşekkürler. Avın da sunumun da fotoğrafların da çok güzel; gerçekten gönlümüzü açtın. Avlağın çok güzel görünüyor, suyun bulanıklığı tam kıvamında, balığı da yapıştırmışsın, daha ne olsun Duyarlılığın için ayrıca saygılarımı sunuyorum. En güzel av maceraları seninle olsun; selamet ve sevgiyle..
arkadaşlar bu balık levrek değilmidir?? peki öyle ise yasak av zamanı 15 mart - 30 nisan... neden geri iade edilmelidir??
Aykut abim çok sağol her ne kadar tanımasan da beni ben senden ve diğer ustalarımdan çok şeyler öğrendim çok sağolun eksik olmayın..Teşekkür ederim abi senin de payın büyük gerçekten..Saygılar..
Sorma abi bugün direk gittim bayiiye fakat bulamadım aynısından yedeklicektim ve a kodu olanı alacaktım ama bulamadım.Geröekten taht kurdu bende.Teşekkür ederim saygılar...
Seydihan merhaba. Sözünü ettiğin av yasağı dönemi Tatlı Su Levreği (P. fluviatilis) için geçerli, buradaki levrek Deniz Levreği (Dicentrarchus Labrax). Bu raporda gördüğümüz deniz levreği için 2/2 Numaralı Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ de herhangi bir av yasağı dönemi yok, fakat şu aralar deniz levreği yumurta ve sperm bırakma (üreme) faaliyeti içinde olduğundan yakaladıklarımızı bırakmamız makul olabilir. Tabi yasal olarak böyle bir mecburiyet yok; bu konuda nasıl davranacağına sen karar vereceksin yani. Sevgiyle kal.