Yakala-Bırak 3

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 0utlaw tarafından paylaşıldı.

1. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Merhabalar..Yepyeni bir yakışıklıyla karşınızdayım:) Geçen sefer yediğim sağlı sollu "fırça"lardan sonra bu kez haber vererek gittim ava.Hatta Mehmet arkadaşımla ("mehmetişbilir")anlaşıp,tan yeri ağarmadan av sahamızda olmak istedik.Sabah mesajlarımızı attıktan sonra.saat 6 da Mehmeti almak üzere evden çıktım.Beraberce avlağımıza geldik.Rüzgarın karadan eseceğini biliyor,suyun bulanık olduğunu tahmin ediyordum.Levrek için iyi bir ortam olacağını düşünerek at-çek avımıza başladık.Dere ağzının açıklarda kalan kısmında rüzgar bizim aleyhimize olunca karşı kıyıya geçip,hemen hemen rüzgarı arkamıza almış,mendireğin eteklerine iyice sığınıp rüzgardan zararlanmamaya çalışmıştık.Kefal avı için sabırsızlanan Mehmet markete doğru gitti,tam o sırada ben;geçen günlerde edindiğim *Duel hardcore 90F F919-HCA*mı sudan kaldırmak yerine,kamışımı suya götürdüm veee bingo...An be an izlediğim takip ve yakalanış anı beni çok heyecanlandırdı:) Balığın boyutunu biliyorum;ama balık boyundan büyük direnç gösteriyor.Hiç acele etmeme gerek yok.Kalamamı kontrollü bir şekilde yine açıyorum,balığa yol verip tabir-i caizse nefes nefese bırakıyorum.Nihayetinde yaklaşan balık ters duruyor:confused: Meğer balık anüsü ortalayacak şekilde yemimin karın ve kuyruk kancalarına alttan yakalanmış.Bunu görünce kafamı kurcalayan şey;balığın beni görüp,ürküp yemi almaktan vazgeçerken mi,yoksa yemi zaten almayacak olup kontrollü takibini sürdürürken yine korkup tesadüfen mi yakalandığıydı?Minimum zararı vererek çıkarttığım kancaları bir tarafa ,yakışıklımı bir tarafa alıp fotoğraflamaya çalıştım.(Mehmet hala yok:mad: )Ancak bu kadar oldu ,yine de sizlere sunmak istedim.Balık, tarafımdan suya salınmış,yüzüşünden emin olunmuştur.
    Canım kardeşim Mehmetime bir kez daha ,beni yalnız bırakmadığı için teşekkür etmek istiyorum.
    Bu avımda canım sahtem ,biricik strike ım kör oldu:p.Nasıl oldu bilmiyorum ama sahtemi elime aldığımda iki gözünün de düştüğünü gördüm.Bu modelin kronik bir sorunu;ama ben kontrol etmiştim, yine de kırmızı kırmızı gözleri kayboldu:( Performansını nasıl etkilediğini öğrenmek için daha fazla deneme yapmak,daha sağlıklı karar vermek için iyi olur sanırım.
    Umarım sıkmamış,vaktinizi boşa harcamamışımdır.Uzun sayılabilecek bir süre forumda,avda bulanamayacağımdan kısmi vedamı da yapmış olmak istedim.Keyifli günler geçirmeniz dileğiyle..Saygılar..:)

Uploaded with ImageShack.us

Balık sanırım erkek olacak ki yakaladığım diğer bu boyutta veya bu boyuta yakın levreklere göre daha zayıf görünüyor..

Son düzenleme: 31 Ocak 2011
  2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Sevgili Bahadır.

Avlarını takip ediyorum.

Nacizane küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

Avlağın çok güzel. Eminim dev trofeler orada zaman zaman kol geziyordur.

İspendek yakalamaktan sıkılırsan av saatini ve kullandığın sahte yemleri değiştirmeni öneririm.

3. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Derdine çare olurum diyosun yani Alperen ağabey:) .11cm den büyük yemlere fazla büyükler gözüyle bakıyorum.Bende buralarda büyük levreklerin olduğunu düşünüyorum ciddi anlamda.Sanırım maxrap,fortuna kullanımı başlayacak yakında.Tavsiyeniz için teşekkürler...

4. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

5. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Bahadır kardeşim eline sağlık yazacak birşey bulamıyorum bahtın hep açık olsun

6. Tebrikler Bahadır abi...Evrenseki iyi av veriyor bu aralar fakat boğazıda dene derim:)...Sevgilerimle...

7. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkürler Emin ağabey:) :)

8. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Evet boğaz aklımda burası böyle ise kim bilir oralar nasıldır ;fakat zaten kısıtlı zamanım oluyor bu aralar.Bununda yarıya yakınını yolda geçirmek zor gelir diye düşündüğümden buralardayım.Teşekkürler:)

9. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Bu sahtenin elimde patlamadığına sevindim sayılır.Bahsettiğiniz konuyu kaçırmışım.:eek:Yanımda olmasına rağmen aklıma giremeyen bir takım oldu bugün şamandıralı ragot.Gereken önem verilecektir emin olabilirsiniz.Teşekkürler tekrar saygılarımla..:)

Son düzenleme: 31 Ocak 2011
  10. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    3 saate yakın at çek yaptık bahadır arkadasımızla bugun ben tabi kefal hasretiyle tutusup markete gittim en fazla 15 dk abilerim o arada aldı yine balığı ::D:D:DD bugun rüzgar biraz hevesimizi kırsada çok üşüdüysek te güzel bi av oldu :d bundan sonra bahadırın yanından saniye ayyrılmam hep ben yanında yokken çekio :D:D

11. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Ya da sürekli yanımdan ayrılmalısın ki ben balık tutabileyim:D Hakikaten üşüdük yahu:)

12. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Helal olsun bahadır kardesim, bütün forum kose bucak Levrek ararken sen aslanlar gibi levrekleri yakalayıp yakalayıp bırakıyorsun ya. Aşk olsun sana arkadas aşk olsun .....

13. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    bak bak bak laflara bak sen yazıyorum bu8nları deftere :D::D:D:D:D:D:ellerim 2 sene yaslandı bugun bee soğuktan :D

14. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Aman abi utandırma beni gözünü seveyim,bizim ki can sıkıntısını ispendekten çıkarmak,levrek bile demeyelim şunlara en büyüğü 40 cm:) Ama güzel sözlerin beni çok mutlu etti.Teşekkür ederim eksik olma:) Saygılarımla...

15. Aytech48

Aytech48 Engin Aytekin

Favori Kamış:
    Cormoran profiline spin 2.10
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 3000Vİ
    En İyi Avı:
    Kendi akvaryumumdan yakaladağım 4 cm Sarı Prenses :D
    Muğla'da bildiğin 2-3 tane azmak çıkışı vardı oralara da av yasağı geldi.Balıkçı barınakları da bu alanın içinde.Ee ben nerde levrek avlayacağım :D

Ellerine sağlık kardeşim.Sıra daha büyüklerinde :)

16. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Amman ağzını hayra aç kardeşim.Sen gel buralara inşallah buralarda avlanalım seninle yasak gelene kadar en azından:) Teşekkürler kardeşim görüşmek üzere..:)

17. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Tebrikler Bahadır kardeşim, balığı salma nezaketinin karşılığını inşallah trofe bir levrekle alırsın.

Sahtenin düşen gözleri içinde çözüm daha ucuz, uygun bir kırmızılıdan gözlerini nakletmek olsa gerek :)

18. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    kardeşim bu arada yarın ne yapıyoruz :DD:

19. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bahadir . Tebrikler birader ;)
    Guzel bir av raporu.Umarim daha iyileri denk gelir ;)
    Rastgele...

20. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler..
    duyarlılığın için tekrar tekrar teşekkürler...