yakala bırak levrekcik :d

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmetişbilir tarafından paylaşıldı.

1. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    değerli site sakinleri bugun her zamanki gibi meramıza izzet abimle (ustam) 16:45 sularında vardık .Atçek e başladık meramız baya dolmuştu atçekci ler le zurna balığı yakalayanlar oldu , İzzet abim dedi ki mehmet gel buraya yakın denize dökülen yer var oraya gidelim dedi tamam abi dedim :D:) o meramıza gittik attık çektik ama nafile tık yok :( sonra izzet abi hadi biz eski yerimize gidelim dedi bende tabiki tamam abicim dedim tekrar avlağımıza vardıık :) biraz yorulmuştuk kumda yürümüştük belli bi mesafe:p tekrar atçek yapmaya başladık meramızın başından yürüye yürüye resmen tabiri uygunsa sahte düşmemiş yer bırakmıyorduk :rolleyes: ben izzet abime acemi olduğum için abi bu kalama nasıl dedim balık gelirse hafif kapat dedi ve tamam deyip attım :D:D attım çekmeye başladım 3 kol çevirdim ve sahteye balık geldi kalama ötmeye başlamıştı izzet abim kalamaya dikkat biraz kalamayı kapa çok açık diyordu iyi kötü balığı aldım yanıma :D hemen foto çekindik levrek biraz küçüktü 30 cm civarıydı :) balığı sevdik ve suya iade ettik :) :) daha önce zıpkınla levrek vurmuştum ama atçekle ilk defa küçükte olsa bi levrek yakalamıştım şoktaydım ve mutluluktan uçuyordum :D :D izzet abime şoku atlattıktan sonra sordum abi çok mu sevinci mi abarttım dedim izzet abim yok yok ama ilk başta levreği görünce zıpladın durmadan ve yükses sesle bağırdın ama olacak o kadar dedi :D daha sonra at çek e devam ettik kadir abim de bize katıldı ama bişey alamadık :D çok güzel bi av geçirdim :D bu avda emeği olan izzet abime çok teşekkür ediyorum üşenmeden beni evi me kadar bırakıyo birkez daha teşekkür ediyorum herşey için :D:D
    not=kullandığım sahte river mr catch kırmızı kafa
    http://img824.imageshack.us/i/dsc00830fz.jpg/
    http://img696.imageshack.us/i/dsc00831fg.jpg/
    http://img11.imageshack.us/i/dsc00832da.jpg/
    http://img852.imageshack.us/i/dsc00833a.jpg/
    http://img5.imageshack.us/i/dsc00834h.jpg/

2. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Tebrikler kardeşim. Heyecanını çok güzel yansıtmışsın. Dilerim daha büyükleri rastlar.

3. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    teşekkür ederim abicim inşallah allah izin verirse trofe levreğimi de yakaladığımda da yine heyecanımı sizlerle paylaşacağım abi:) saygılar..

4. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    E hayirli olun o zaman kardesim tebrikler.Ispendegi almissin sonunda ama benim aklim hala sahteyi alip giden balikta.Ondan bahsetmemissin burada ancak beni epey heyecanlandirdi.Ellerine saglik baligi serbest biraktigin icin tesekkurler, emin ol sirf saldigin icin bile daha nice levrekler tutacaksin.Gorusmek uzere kardesim...

5. bahadir37

bahadir37 Bahadır Aydın

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    abi daha güzel avlara rastgele :)

6. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    kardeşim heyacanımı hala üzerimden atamadığım için dün ki sahte mi koparıp giden balıktan bahsetmeyi unutmuşum :D izzet abim yüzde doksan levrek di diyo çünkü kalamam kapalı idi balık çekti ben çektim balık sahteyle beraber kaçtı :( :( :( kaçan balık büyük olur derler ya az buda büyükmüydü bilmem 40 cm ederdir en kötü diyorum :D

7. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    teşekkür ederim kardeşim yaşlar eşit ikimizin :D sizinde güzel avlar geçirmeniz dileğiyle hoşçakalınız ...

8. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam mehmet:
    evet at-çek le ilk levreğin hayırlı uğurlu olsun inşaallah daha iyileri nasip olur.:)
    ayrıca ben sana teşekkür ederim bana arkadaş olduğun için.:)

bu arada resimleride direk açtım:)

buda mehmetin balığı suya bırakıp yolcu ettiği an...

Son düzenleme: 2 Nisan 2011
  9. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    inşallah üstadım seninle birlikte paşalarıda çekeceğiz :D resimleri direk açmayı bilmiyordum teşekkür ederim abi direk açtığın için :D

10. modena

modena

gece yarısı ne güzel oldu bu rapor böyle...

balık için değil örnek alınması gereken duyarlı davranışın için seni tebrik ederim...

helal olsun sana...

11. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    teşekkür ederim abicim inşallah bu levrek seneye yumurtlar da bu balık sayesinde ilerlyen zamnlarda daha irilerini tutarız :D saygılar ..

12. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Kardesim cm cm degerlendirme kiloyla degerlendir sen.Havyar birakmis levrekler hala bi nebze zayif.40 cm dedigin icin soyluyorum,40 cmlik levrege, kolay kolay sahteni koparttiramazsin, ugrassan da olmaz denecek cinsten yani.Kalama ayarini yapmadigini soyluyorsun, bilemem belli de olmaz ama zor diyelim.Kalama ayarini artik unutmazsin degil mi:)

13. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    yok yok unutmam :D

14. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ben akşam 9 gibi geldim meraya,fazla takılmadım 2saat kadar:) zaten bu sürenin sanırım 20dk sını sahte kurtarma oprerasyonu olarak geçirdik:D

ağır kurşun olmadığından başlarda bocaladık:D kamışı Mehmet in eline verdim,saldım kurtarıcı takımı aşağıya,kurşun hafif geldi,2ci kurşunda öyle,son olarak büyük 3lü kancayı taktım,biraz debelendikden sonra kurtarıcıyı sahtenin kancasına taktım aldım:D

sahtenin kancası kayanın yamacındaki midye ye oturmuş,çıkmak bilmiyor,enson bu takımla alabildim,ağır bir kurşunla çok daha kolay olacak bu iş,o vakit büyük kancayı ağırlık yerine kullanmam artık:D

Uploaded with ImageShack.us

ben nerdeyse son raporum dan sonra sadece bir kez ispendek tutabildim,balık son 1 haftadır kayıp,adının zurnamı turnamı baraküda mı olduğundan şüphe ettiğim balıklarla boğuşuyoruz,nihayetinde dün merada sayı olarak daha azlardı,bir tane sahteye bindi 7 8 kez atladı başkada vuruş olmadı,
    önceki gün vatoz atladı:D
    korktum ya bir daha gelirse diye dün örgü misinaya geçiş yaptım:D

şuna bakın sahtenin boyu 10cm neresine yutacaksa:D üstelik çarpmada deyil ortadaki kanca balığın ağzında:rolleyes:

Uploaded with ImageShack.us

Mehmet kardeşim öncelikle zaman ayırıp kamışı elinde tutduğun için ben thank you:D

sanırım bu ispendeği tutduğunda seni gördüm:D balığı İzzet abiye doğru götürüyordun:D ben karşı kıyıda karanlıkda pusuya yatmıştım o aralar:D
    balığı ait olduğun yere gönderdiğin için teşekkürler,ben böyle dostlar ile her zaman atçeke giderim:)

akşam olsada atçeke gitsek yavv:D benim levrek tutmam lazım:D

15. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Tebrikler. Avınızın bereketi daim olsun.
    Sürdürülebilir avcılık için ispendeği bıraktığınız için de teşekkürler.

Alpay

16. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    öncelikle 2 gündür bizimle atçek yapmaya zaman ayırdeğın için teşekür ederiz abi evet balığı izzet abinin yanına götürdüm zaten 5 metreyi aramız balık 2 kötü takılmıştı ben balığa zarar vereceğimi düşündüğüm için izzzet abim den yardım istedim sonuçta üstadım o benim :D kamışını tutmak zaten görevim abi ben tutmayacağım da oradan geçen turist mi tutacak :D zaten senin atarken ki kamışının rüzgarını biz duyuyorz aha kadirgeldi diyo izzet abim :D

17. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    teşekkür ediyorum sizlerinde avları bereketli olsun iyi günler hoşçakalın:) :) :)

18. sadrimurat

sadrimurat murat

Favori Kamış:
    spro 2.10 ,çin malı 3,50 surf
    Favori Makine:
    ryobi kobe 4500, ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    4 kg sazan
    tebrikler avından ve davranışından dolayı Mehmet kardeşim. O balıgı denize göndermekle sen bi iyilik yaptın Denizde bu ıyılıgını unutmayacak ve en yakın zamanda seni hepimizi kıskandıracak bi trofeyle ödüllendirecek bence... kutluyorum seni rastgele..

19. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    teşekkür ediyorum abicim inşallah trofe yi de alacağız er yada geç daha öğreneceğim çok şey var daha abi inşallah alacağız saygılar:)

20. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    tebrik ederim umarım daha güzel ve büyük balıklar yakalarsın