ilk zarganamı sizlerle paylaşıyorum şu anda midedeler ama güzel anı olacak.Bunları tutmamda sizlerinde emeği var teşekkürler. büyük olan 55 cm küçük olan 35 cm artık en iyi avıma yazabilirim.
Salih yaşadığın sevinçi çok iyi biliyorum bundan sonraki avlarında dahada büyük balıklar yakalamanı dilerim haberlerini bekliyoruz rastgele
başlangıç için güzel zamanla daha değişik türlerini güzellerini ve irilerini alırsın şansın bol olsun
İlk zarganamı çapariyle , oltam geçen tekneye takılmasın diye hızla çekerken yakalamıştım ve sevincini anlıyabiliyorum tebrikler , güzel balıklar.
salih yavaş yavaş kademe atlarsın merak etme ....Bu azimle gidersen o zarganaları yem olarak kullanırsın Rastgele
Tebrik ederim, başarılı çalışmalarının devamını dilerim, heyecanın hiç kaybolmasın, misinan kopmasın, takımın kayaya sıkışmasın, kancan açılmayacak kadar sağlam, balığın ağzını kesmeyecek kadar kör olsun, livarın hep dolsun inşallah
Başlığı görünce Balina filan yakaladın sanmıştım Ama yakaladığın balıklarında balinadan farkı yok Tebrikler. Daha nicelerini ykalarsın inşallah
Tebrikler güzeliş bende dikilide fener kıyısında 3 ad tutmuştum orada sürüsü var ilgilenenlerin bilgisine...
yakında kıyıdan balina avlamaya başlıcam.Yatağıma yatıp hayal kurmaya başlayınca aklıma gelen, oltama kocaman bi balinanın gelmesi. belki taktığım sülüneze liman içinde kocaman bi balina denk gelir. gelirse emin olun ki resimlerini foruma koyarım. herşey için teşekkürler.Allah daha fazlasını sizlere nasip etsin. yemi iğneye takış çok önemli ben bunu burda ve balık tutarken denemelerimde anladım.Bu forum sayesinde balık tutma zevkini hat safaya çıkardım. Sizlerinde üzerimde çok emeği var. her şey için teşekkürler.
Tebrik ederim.Benim 9 yaşımdaki halim gözümün önüne geldi. İlk istavrit tutmuştum ve o gece uyuyamamıştım.
Salih seni tebrik ederim. Bu spora bugün başlayan biri olarak şu yaşadığın heyecanı umarım ben de en kısa zamanda yaşarım. Mevla herkesin avını bol etsin...
Salih tebrik ederim Sevincini bizlerle paylaşman çok mutluluk verici İnşallah devamı daha büyüklerine gelsin Rastgele