kısa zaman önce havaların üşütmeye yeni başladığı dönemde aldığım son kuzucuklarım bunlar tam olarak nedir :hungry: :hungry: :hungry:
deniz kurudu bunlar kalanlarmı maşşalah diyorum... 2. resimdeki balıklar ilginç renkte , karagöz-ispari kırması gibi eğer poşetten dolayı renkler sarı çıktıysa karagöz..ama yok değil bu renkteyse kesin ispari olamsı lazım...ama kuyrukta benek gözükmüyor, enteresan bide eğere tek başınaysan kesin limit aşımı var
sevgili abim bunlar da adadan ama bozcaada dan, bu yaz kuzenimle birlikte kuzey ege turu yapmıştık, bu kuzucukları da bozcaada durağında avlamıştık. ama fahri memleketim olan gökçeada nın yerini tutmuyor maalesef
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, yakaladığım günden beri hep bu balıkların cinsini merak ettim, çevremdeki ustalara da sordum, kimisi sargoz dedi, kimisi kocagöz dedi, ispari diyen oldu, çok şükür merakım giderildi sayenizde.
Tebrikler olta zevkini almışsınız. Ancak mırmırlar pek küçük geldi gözüme samimiyetinize güvenerek uyarmak istedim. Büyüsünlerde gelsinler deyip salarım elimden küçük olanları hep...