Yakınlarda Ankarada Balığa Gideceklere!

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında avcıankara tarafından paylaşıldı.

1. avcıankara

avcıankara Ali Tuna

Favori Kamış:
    şuan yok
    Favori Makine:
    şuan yok-umarım en yakın zamanda
    En İyi Avı:
    henüz avlamadm
    arkadaşlar bu msjı babamın nikinden izin alarak atmaktayım.yakında ankara yakınlarına ,Ankaradan balık avına gidecek kişiler varsa özel msj atabilirlermi?yada buraya yazabilirlermi?

2 arkdaşız (diğer arkdaşımızda bu siteden bir ankaralı )

2. avcıankara

avcıankara Ali Tuna

Favori Kamış:
    şuan yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    henüz avlamadm
    arkdaşlar sayımız 3 oldu özelden msjlar geliyor , msnden gurup konuşması yapılacaktır ,gelmek isteyenler lütfen özel msj yada buraya yazarak bizleri bilgilendirsin , teşekkürler

Svg&Syg

3. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    Sevgili av tutkunları;artık zincirlerimizi kırıp sanal ortamda gerçekleştirdiğimiz dostluk bağını gerçeğe taşımanın zamanı gelmedimi?Uzun zamandır ankaralı arkadaşlarla bır araya gelıp tanısalım dıyoruz ama bir turlu adım atamıyoruz.Bu sefer birazda duyarlı ve istekli olalım.Bundan sonraki arkadaşlar katılım durumlarını müsait olabilecekleri zamanı ve bulusma yerı hakkındaki düşüncekerini eklerlerse sevinirim....

4. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

özel mesajda atmıştım zaten ankara dikmendeyim

iki kişiye yetecek takımım var

önemli olan ulaşım aracı temin etmek eğer bir araç ve bot temin edilirse masraflar ortak olmak üzere köprüköy sülübük tarafına turna için çalışmaya gidilebilir güzel bir muhabbet ortamı yakalarız diye düşünüyorum

5. kamil alkan

kamil alkan kamil

program yapıldımı? yoksa geçmi kaldım?

6. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    Bende araç mevcut, ben harıc 3 kısı daha alabılırım.Önemlı olan organizasyonun planlanabilmesi. Organizasyon öncesi bir tanışma buluşma falanmı gerçekleştirsek..

7. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

yer ve zamanı belirleriz cep numaralarımızı veririz buluşup gideriz gittiğimiz yerde bolca tanışmak için vaktimiz olur:D araç senden diyelim;) mesela haftaya sülübük yapalım ne dersiniz

irtibat: ferhat 0535 619 77 30 ferhatde@hotmail.com ankara dikmen

8. afyonlu

afyonlu mustafa

Favori Kamış:
    albastarx130
    Favori Makine:
    tunnigstar sc:200
    En İyi Avı:
    turna 4.5
    av

arkadaşlar ankara dikilitaşa balık avına gitmeyi düşünüyorum oradan ne çıkar neyle avlanılır bilgi verirseniz çok sevinirim salı günü ordayım akdere tarafından gidecek bir kişi varsa ala bilirim

9. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    Bana uyar,eger 1-2 arkadaş daha bulursak biraz daha tasarruflu olabılır.Malum gıt gel 220 km bıraz masraflı oluyor.Ayrıca bu sezonda yaptığım sulubük avları kıyıdan çalıştığım için fazla verimli geçmiyor.Eğer botu olan bir arkadşda bize eşlik etse daha iyi olur..

10. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    Dikilitaşa uzun zamndır gitmiyorum ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla bolca lımıt altı sazan ve kadife çıkıyor.(tabiki sezonunda).Turnanın çok nadir çıkdığı söylenmekte.Canlı yeme turna diğer yapaylara oranla daha fazla geldiği gözlemlenmiş...

11. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

hadi bakalım olacak gibi :)

ankara içi bize katılacak 3-4 kişilik botu olan bir arkadaş aranıyor :rolleyes:

12. avcıankara

avcıankara Ali Tuna

Favori Kamış:
    şuan yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    henüz avlamadm
    tanışma için kızılay taraflarında buluşma yeri ayarlasak bi cafede nasıl olur acaba haftaya cuma yada cumartesi gibi?

13. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

benim işyerim kızılayda kuyumculuk işi ile ilgileniyorum tanışmak sebebiyle veya altın ile ilgili ihtiyacınızla ilgili beklerim :)

veya bir tanışma etkinliği olursa gelirim

fahri kuyum ferhat
    atatürk bulvarı büyük çarşı 67/21 kızılay 435 91 98

14. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Sizleri inanın çok taktir ettim abiler. İnanın ankaraya yakın olsaydım sizin giibi insanlarla tanışmak isterdim .... Saygılar.

15. taym

taym MURTAZA

ankara civarında balık tutupta zevk aldım diyen arkadaş yok ben 2 yıldır karaova barajına gidiyorum çok memnunum en güzel tarafı şamandırada kullana biliyorsunuz tuttugunuz çok sayıda balık oldugu için limit altı balıkları çok rahat bıraka bilirsiniz gitmenizi tavsiye ederim saygılar

16. avcıankara

avcıankara Ali Tuna

Favori Kamış:
    şuan yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    henüz avlamadm
    Sevgili balık severler artık yavaş yavaş sona gelmekteyiz ve artık tanışmanın bu işi sanaldan çıkarmamızın zamanı gelmiştir,

Buluşma yeri olarak Kızılay karanfildeki dost kitap evinde cumartesi günü buluşulucaktır gelecekler lütfen müsaait olabilecekleri saaati yazsınlar (buluşmada ankaradaki balıkçılar arasında tanışma,iletişim ağını genişletme ve düzenlenecek organizasyonlar üzerinde değerlendirmeler yapılacaktır)

Lütfen gelecekler buraya yazsınlar onlara Ankarabaronu ve benim tarafımdan ÖzelMesaj atılacaktır

17. angorabaronu

angorabaronu TARIK

En İyi Avı:
    TURNA 2.5KG
    Tiyolarınız için teşekkürler efendim,tabiki tutunca zevkim iki katına çıkor ama ben balık tutmasam da zevk alabılıyorum .Birde amatör balıkçı her zaman, her yerde çok rahat bi şekide limit altıları bırakabilmelidir.Çünkü bu bir tasarruf değil kuraldır.

18. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

ctesi olabilir akşam 7-7.5 tan sonra gelebilirim anca

19. buyilmaz

buyilmaz BÜLENT YILMAZ

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER RED UZUN SAPLI SURF KAMIŞ
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 4000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    İŞTE ONU ARIYORUM HALA BULAMADIM...
    Bende katılmak isterim ancak kütahyada ikamet ediyorum.Annem babam Ankarada.İnşallah senelik iznimde (12 temmuzda ALLAH nasip ederse) takımlarıda alıp gelicem.O tarihlerde bir organizasyon olursa seve seve katılırım.Cep Telim 0541 434 35 30 haberdar ederseniz hem tanışırız hemde bilgi alışverişi yaparız.Herkese Şimdiden Rastgele.

20. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    kaçırdım ya=(( siteye tekrar daha bugün üye oldum okuduklarımdan anladığım kadarıyla dün buluşma gerçekleşti saygıdeğer abilerim bende gelmek isterdim ama yetişemedim=(