Yalova-Çınarcık Kıyıdan Balık Avı........

Konu, 'Bölgeler' kısmında Yakamoz tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Herkese merhabalar
    Arkadaşlar bu yaz kısmet olur ise Yalova Çınarcık'ta senelik iznimi geçirmek istiyorum
    Buraya gitmişken balık avı yapmamak olmaz fakat bölge ile hiçbir bilgim yok.
    Burada kıyıdan balık avı yapmayı düşünüyorum
    Buraya daha önceden giden bölgeyi bilen balık avı yapmış arkadaşlardan ricam
    Hangi balık çıkar
    Ne tür takım götürmem lazım
    ve hangi yemi kullanmam gerekir
    Yaklaşık ayın 20'si gibi orada olmayı planlıyorum
    Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
    Sağlıcakla kalın

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 30 Ocak 2020
  2. isoylu

isoylu ismail soylu

Murat bey Ben Yalovalıyım.Çınarcıkta on yıl öğretmenlik yaptım çocukluktan beri tanıdığım eski dostlarım ve birçok balıkçı arkadaşım var.Öncelikle kıyıdanmı yoksa tekneylemi avlanmayı düşünüyorsunuz.Kıyıdan avlanacaksanız taşliman ve kocadere iskelesini öneririm.Buralarda mevsimine göre karagöz,eşkina(kaldıysa tabii) ızmarit,ıspari mırmır istavrit türü balıklar tutabilirsiniz.Yem olarak yalovadaki balıkçılarda borukurdu ve karides bulabilirsiniz.Ayrıca midye çıkartabilir teke yakalayabilirsiniz.Tekneniz varsa taşlimanı ortalayıp deveboyunu hizasını geçene kadar açılırsanız taşın üstüne denk gelirsiniz.Buradan da yemli dip ile muhtelif dip balıkları alabilirsiniz. Sabah ve akşam üstleri de çapari ile istavrite bakabilirsiniz.Çınarcığa geldiğinizde özelden yazarsanız cebimi veririm ve size yardımcı olmaya çalışırım.Selamlar.

3. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM

Sevgili İsmail Hocam verdiğiniz bu değerli bilgiler ve göterdiğiniz ilgi alaka için teşekkür ederim
    Umarım geldiğimde kısmet olursa sizinle buluşup tanışmak ve berarber balık avı yapmak isterim
    Sağlıcakla kalın görüşmek dileğimle