Herkese merhabalar Arkadaşlar bu yaz kısmet olur ise Yalova Çınarcık'ta senelik iznimi geçirmek istiyorum Buraya gitmişken balık avı yapmamak olmaz fakat bölge ile hiçbir bilgim yok. Burada kıyıdan balık avı yapmayı düşünüyorum Buraya daha önceden giden bölgeyi bilen balık avı yapmış arkadaşlardan ricam Hangi balık çıkar Ne tür takım götürmem lazım ve hangi yemi kullanmam gerekir Yaklaşık ayın 20'si gibi orada olmayı planlıyorum Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Sağlıcakla kalın
Murat bey Ben Yalovalıyım.Çınarcıkta on yıl öğretmenlik yaptım çocukluktan beri tanıdığım eski dostlarım ve birçok balıkçı arkadaşım var.Öncelikle kıyıdanmı yoksa tekneylemi avlanmayı düşünüyorsunuz.Kıyıdan avlanacaksanız taşliman ve kocadere iskelesini öneririm.Buralarda mevsimine göre karagöz,eşkina(kaldıysa tabii) ızmarit,ıspari mırmır istavrit türü balıklar tutabilirsiniz.Yem olarak yalovadaki balıkçılarda borukurdu ve karides bulabilirsiniz.Ayrıca midye çıkartabilir teke yakalayabilirsiniz.Tekneniz varsa taşlimanı ortalayıp deveboyunu hizasını geçene kadar açılırsanız taşın üstüne denk gelirsiniz.Buradan da yemli dip ile muhtelif dip balıkları alabilirsiniz. Sabah ve akşam üstleri de çapari ile istavrite bakabilirsiniz.Çınarcığa geldiğinizde özelden yazarsanız cebimi veririm ve size yardımcı olmaya çalışırım.Selamlar.
Sevgili İsmail Hocam verdiğiniz bu değerli bilgiler ve göterdiğiniz ilgi alaka için teşekkür ederim Umarım geldiğimde kısmet olursa sizinle buluşup tanışmak ve berarber balık avı yapmak isterim Sağlıcakla kalın görüşmek dileğimle