Merhaba ben Nazmi.Yalova/Altınova da türkçe öğretmenliği yapıyorum.D aha önceTatlı su balıkçılığını eh işte şöyle böyle yapıyordum fakat deniz balıkçılığını (mezgit ve izmarit tutmak haricinde) pek bilmiyorum.Genelde İzmit-Karamürsel sahilinde avlanıyorum.herkese teşekkürler
Nazmi bey aramıza hoş geldiniz.Bende yalovada oturuyurum.Emekli matematik öğretmeniyim.İşim gereği sık sık Altınovaya geliyorum. Kısmet olursa tanışırız.Hangi okulda çalışıyorsunuz.Selamlar.
Hoşbulduk İsmail Bey.Tavşanlı Şehitlik İlköğretim okulunda çalışıyorum.Bende tanışmak isterim.Görüşmek üzere.
merhaba ben yalovdan şaban külüşlü Gazi Osman Paşa ilk öğretim okulunda memurum hem deniz hemde tatlısu balıkçılığı yapıyorum.Benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
YALOVA 'dan SELAMLAR ================================================================================ Merhaba ben Nazmi.Yalova/Altınova da türkçe öğretmenliği yapıyorum.Daha önceTatlı su balıkçılığını eh işte şöyle böyle yapıyordum fakat deniz balıkçılığını (mezgit ve izmarit tutmak haricinde) pek bilmiyorum.Genelde İzmit-Karamürsel sahilinde avlanıyorum.herkese teşekkürler ==================================================================== herkese merhaba ben yalovdan şaban külüşlü Gazi Osman Paşa ilk öğretim okulunda memurum hem deniz hemde tatlısu balıkçılığı yapıyorum.Benide aranıza aldığınız için teşekkür ederimse teşekkürler Her ikinizde hoşgeldiniz, iyi ettinizde geldiniz, Karamürsel kıyılarından tiyolarınızı bekliyoruz, bilhassa şu günlerde. Sevgiyle kalın. Herdaim... RASTGELE