Arkadaşlar herkese mrb. yarın için yalovadan tekne ile balık tutmayı düşünüyoruz. Yalnız bu bölgede ilk defa balık tutacam. Yardımlarınızı bekliyorum ... reeling reeling Yasin ÜLKER / Satınalma İnegöl / BURSA :hungry: :hungry:
hoş geldin aramıza umarım avın bol gecer buralarda bol mezgit var avın daim şansın bololsun:hungry: reeling
:laughing: 5 numara mustank yem tavuk goğsu yem buyuk mezgit büyük ufak iğne direk mide sonra cıkarması zor rast gele :hungry: reeling
Yasin bey Bugünlerde Yalovadan tekneyle açılıp hiç bir şey tutamazsınız. Hava tahminlerini dinlerseniz,sakın denize açılmayın. İdo bile feribot seferlerini iptal ederken bu riske girilmez.Yanlış zaman seçmişsiniz. Selamlar.
İlgi ve alakanız için çok tşk ederim. Zaten bi aksilik oldu kayığımızda delik olmuş kıyıdan atacaz kısmet olursa. Kıyıdan nereden, hangi yem ve nasıl takım ile avlanırız bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
biraz önce avdan geldim 3 küçük mırmır tabi denize iade eylül ortalarına kadar balığı erteledim bu ara yalovada hiçbirşey yok en sağlam meralar bile boş gönderiyor insanı. yasin bey yalova içinde kıyıdan av yapabileceğiniz pek yer yok eğer gündüz av yapacaksanız sahilde lunaparkın arkasından zargana ve hemen dere tarafından kefal deneyin derim başkada bir şeye atmayın bence
Evet arkadaşlar yalova faslı bitti ve kesinlikle faciaa... Ertesi gün mudanyayada geçtik bakalım ne var diye ve akşam 8 den gece 2 ye kadar çok iyi istavrit yapmış. Kısmetimiz yokmuş.