Merhaba forum sakinleri, Aslında bir soru için boşuna konu açmak istemedim ama Yalova ile ilgili sabit bir konu bulamadığım için açmak zorunda kaldım.Yalova'da Tigem arazilerinin orada Rizom tatil köyü diye bir yer varmış.Acaba burada balık durumu nasıl olur Haziran ayında bilgisi olan var mı?Yanında dere falan var google maps ten gördüğüme göre.Bir de fener diye yazan iki liman var.Merak ettim doğrusu
merhaba tatil köyünün oradan kefal yakalanır,belki yavru mırmır.. mendirek gün içi ispari,gece eşkine yapar.süpriz levrek minekop... orada olursam tekne ile istavrite çıkabiliriz....
Burak abi merabalar ben yalova üniversitesinde okuyorum dolayısıyla burada yasıyorum yalova'da nerelerde avlanabilrim ve ne gibi balık alabilirim? tatlı su ve denizle ilgili yazabilirsen çok sevinirim abicim saygılarımla
Merhaba; Bu aylarda YALOVA da nerede istavrit alabiliriz birkaç gündür inklap gemisinin oralarda yokluyorum ama pek birşey yok yardımcı olurmusunuz.
Merhaba. yaklaşık 12 senedir yalovadayım ve nerdeyse avlakları ögrendim. Ağustos ayından kasım ayına kadar kartal iskelesinden şamandralı olta ile yemli istavrit alabilrsiniz akşam 10 dan sabah güneş doğana kadar. Yine aynı bölgeden akşam saat 5-8 arası kiloluk sarı kulak kefal geliyor. Yine aynı bölgede serbest kanca ve tavuk eti ile mavi izmarit ispari karagöz geliyor. Araştırma deresinin ordan kasım ekim kasım ayında çok güzel minekop oluyor şahsen birtane 6.900 küsür kiloluk minekop aldım. Yine donanma iskelesinden 10-15 metre ileriye atarak ağustos eylül aylarında cok güzel mırmırlar alınabiliyor. Zargana temmuzdan kasıma kadar sürekli oluyor sabah güneş doğuşundan akşama kadar Genel yem tavuk göğüsü boru kurdu ve ekmek