herkese merhabalar uzun zamandır raporlanacak bir av yapamamış olmanın verdiği can sıkıntısıyla her hafta meraları gezerken bir arkadaşımdan gelen bir haberle heyecanım doruğa çıktı bilenler bilir topçulardaki feribot iskelesine girmek için izin aldığını ve cuma gecesi avlanabileceğimizi söylemişti. balığı özellikle levreği meşhur olan bu meraya girmek öyle böyle iş değildi sonuçta iple çektiğim cuma günü geldiğinde merayı iyi bilen özgür arkadaşımla teke çıkardık şansımız yaver gitti ve bir saat içinde yüzün üzerinde güzel tekeler çıkarmıştık tekeleri canlı kalması amacı ile yalovada iskeleden denize sallayıp hazırlıları yapmak üzere ayrıldık saatler 19:00 olduğunda buluştuk tekeleri alıp 3 arkadaş yola koyulduk ancak iskeleye geldiğimizde kötü haber bizi bekliyordu ertesi günün 29 ekim olması dolayısıyla alındığı meçhul olan iznimiz iptal edilmişti öylece kalakalmıştık o anı yaşayanlar bilir tam herşey bitti derken sağolsun yeni tanımış olduğum ama dünya iyisi cefakar arkadaşımız özgür teknesi olduğunu ve tekneyle iskeleye girebileceğimizi söyledi baya bir tehlikeli olmasına ve denizde dalga olmasına rağmen düşünmeden kabul ettik böylece arabalı vapurların cirit attığı iskelede bir o gemiden bir bu gemiden kaça kaça bir av yapma şansına sahip olduk şartlar çok kötü olduğundan merada resim çekemedik herşeye rağmen çok güzel bir avdı balıkları tartmadım ama limitlerin üstündeler herkese rast gele. takım 2 köstekli dip takımı yem : canlı teke
levrek ve minakop Bu balıklar benimde hayallerimi süsleyen balıklar . Ben de bu balıkları tutmak için çok istekli olmama rağmen bi türlü şeytanın bacağını kıramadım. sizin şansınız yaver gitmiş. Tebrik ederim. Bol şans diliyorum.
teşekkürler daha iyileri sizin oltanıza gelsin teşekkürler umarım trofe levrek ve minakoplar oltanı ziyaret eder teşekkür ederim abi
teşekkürler isa bey emrah kardeşim teşekkürler rastgelsin teşekkürler gibisi fazla gayet güzel tekerleme oldu bence
Çok güzel minakop ve bir levrek ellerine sağlık tebrikler, fotoğrafları av yerinde çekseydin bir de tarihlerini de yazsaydın, çok daha güzel olurdu, sevgiler hoşçakal.
teşekkürler oltayı suya atınca hiçbir sıkıntı aklına gelmiyor insanın aslında teşekkürler orhan abi aslında orda çekicektim ama tekne üstünde ve çok sıkıntılı bir şekilde avlandığımdan çekemedim bu arada avımız 28/10/2011 gece yapılmıştır