ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA,BU FORUMDA YENİYİM HATAM OLURSA EĞER AFFOLA, ASLEN İZMİRLİYİM RAMAZAN TATİLİ DOLAYISI İLE BİZİM ENİŞTENİN YANINA GELDİM. BUGUN BİR ORGANİSAZYON AYARLAMIŞLAR BENİM İÇİN TEKNE İLE BALIK AVINA ÇIKACAKLARMIŞ. BİLDİĞİM KADARI İLE ONLAR İSTAVRİT AVINA GİDİYORLAR. BENDE AYNI TEKNEDEN YALOVA AÇIKLARINDA NE TÜR BALIK AVLAYABİLİRİM. OLTA SEÇİMİNDEDE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. İSTAVRİT AVINA GİDECEĞİMİZ ZAMAN GENELDE ÇAPARİ KULLANIYORDUK. FAKAT BEN AYNI TEKNEDEN FARKLI OLTA TAKIMI İLE FARKLI BALIK TUTMAK İSTİYORUM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER....
Valla hocam bu sıralar bu bölgelerde istavritten farklı alabileceğin daha iyi bir balık daha iri bir istavrit olacaktır. Akşam saatlerinden önce çıkarsanız yemliyle izmarit vs. de alabilirsiniz.Fakat 5 yıl İzmir'de avlanmış biri olarak söylemeliyim ki büyük bir balık beklemeyin bu bölgede. Hele ki bu mevsimde ihtimal epey düşük. Kıyıya yakın avlanırsanız ve bölge kumluksa mırmır da alabilirsiniz belki. Hava bugün balık için müsait gözüküyor. Rastgele
Az evvel Yalova merkeze gidip Çapari takımı felan aldım her ihtimale karı en azından İstavrit tutarım diye düşünüyorum. Gelirkende yarım kilo tavuğu alıp kuşbaşı yapıp buzluğa attım. Benim tavuk etinden yana şansım olduğunu düşünüyorum. Oltayı şöle bi 60-70 metre derinliğe sallamayı düşünüyorum. Bakalım neler çıkacak, Kısmet diye düşünüyorum. Elbet yolunu kaybetmiş bir balık beni bekliyordur. Hepinize teşekkür ederim...
eğer tavuk aldıysan dipte hafif yatır oltayı bu aralar mezgit alabilirsin he bide akşam saatlerinde akşam ezanın yarım saat 45 dakika önce kolyoz-uskumru alma ihtimalin var ama tavukla iyi mezgit alırsın gibi geliyor bana
20 gün sonra bende Yalova'da olucam, akrabalarımın banada tekneyle balık sözü var. Bugün seni takipteyiz, haberdar edersen ona göre takım götüreyim. Rastgele....