herkese merhabalar uzun zamandır amatör olarak balık avı ile uğraşıyorum yalovadan daha çok yemli eşkina karagöz mırmır v.s. tutabiliyoruz ancak yaz tatillerinde bozcaada ve çanakkale çevrelerinde atçek denedim ve inanılmaz keyif aldım Yalova veya çevresinde atçekle ilgili mera sahte ve bunun gibi her türlü bilgiye ihtiyacım var duyumda olabilir hatta ilgilenen arkadaşlar varsa birliktede avlanabiliriz bu konuda yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Valla Abim Bende Sahte aldım bi kaç defa denedim mendirek ve ido yanında pek bi verim alamadım yani tık bile yoktu şenköyden baksediliyo belki ordan deneyebilirsin dener ve verim alırsan paylaş abi
arda bu sahte ile avcılık fena sardı bildiğin gibi değil kartal idonun ordan alan birini biliyorum o yüzden gece sabaha karşı sürekli yokladım oraları ama boş şimdilik kıyı şeridini taramak lazım ama dediğin gibi çıkarsa mutlaka haber veririm atçek arkadaşsız olmuyor rast gelsin
Abim dün aldınmı herhangi bi verim bizden sora biz kartal iskelesini denicektik benm kızla 2 dk eve bi ugrayalaım dedik birdahada cıkamadık yorgunluktan
yok arda ya bende senden sonra çok durmadım zaten aynı senin gibi düşündüm hava karardıktan sonra ido iskelesine giderim dedim topladım oltayı ama demekki eve girmek iyi değilmiş çıkılmıyor daha sonra çünkü bende çıkamadım sonra
Aynen abim girince çıkılmıyor bugun belki yine bi şans denemesi yaparım mendirekte te bakalım daha çıkmadım hava deniz nasıl bi göz atıyım duruma göre çıkarım abi gelirsen mendirekte olurum beklerim abim
Murat bey armutlu ile ilgili bilgim yok açıkçası armutluya bakındım ama olta atacak mera bulamadım yol üzerinde güzel yerler var ancak uçurumdan inmek mesele yanlız fıstıklı ve esenköy yakın kısa zaman öncesine kadar eşkina yapıyordu ama 2-3 haftadır boş gönderiyor pek belli değil yani ama ilk fırsatta fıstıklı kapaklı narlıyı bir dolaşıcam gece avında bakmak lazım kısmet rast gelsin
Merhaba.yalova çevresinde nerelerde tatlısu balık avcılığı yapabilirim?herhangi bir bilginiz var mı?teşekkürler
Hocam baraj var en kralı, ama yasak termale giden yolda çataldan sola dönüyorsun,soldan soldan ilerle orada barajın kapısı var ordanda içeri gir ve sağdan sağdan git,görülmeyecek bir yere konuşlan,zaten orada başka kişilerde olacaktır. Bir de orta burun var,termale giden yoldan bu sefer devam et tam gökçederenin girişinde sağa ayrılan yol var oradan kopturacaksın,sora sora bulursun burdan anlatsam karıştırırsın. Rastgele...
Merhaba arkadaşlar Yalova'da yaşıyorum bende çocukluğumdan beri balık avlarım Levrek hastasıyım özellikle atçek avçılığına bayılırım daha önce denediğim birkaç mera var ama burada mera paylaşmak doğru olmaz benimle irtibata geçebilirsiniz. Yalova da atçek avcılığı ile uğraşan fazla kişi yok benim gibi bir arkadaş daha var isterseniz yalova atçek ekibi bile kurabiliriz arkadaşlar...
Merhaba dostum arkadaşın dediği gibi baraj var ama yasak jandarma problem çıkartıyor. Ama en güzeli iznik gölüne git şuan balığın kralı orda hatta gittiğin zaman babamı orda avlanırken bile görebilirsin, bir kere olsun ordan boş geldiğini görmedim. Ak balık denilen bir balık türü var orda özellikle tadı çok lezzetli bildiğimiz levrek gibi, ben normalde tatlı su balığı sevmem ama ona bayıldım, benimle irtibata geçebilirsin mera ile ilgili ayrıntı öğrenmek istersen
yalova ihlas armutlu ya ocak ayında hangi takımlarımla gitmeliyim ne tür balık yapar ? yardımcı olursanız sevinirim
Benden yaşça büyük abilerimsiniz ama size bi tavsiyem var İdonun yürüyen köşk tarafında bu tarihlerde iyi mırmır çıkıyor.3 iğne ve 40 gr ağırlık kullanıyorum yem olarakda boru kurdu veya karidese geliyorlar.Sadece tuttuklarımdan deneyimliyim o yüzden söyleyeyim dedim.İyi günler