Yalova ve çevresi organizasyon ve bilgi alışverişi

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında hhbayraktar tarafından paylaşıldı.

1. hhbayraktar

hhbayraktar HASAN HAKAN

Favori Kamış:
    alba leader 4.50
    Favori Makine:
    daiwa ag 5000 ASB
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    Selamlar, Ben Yalova ya yeni yerleştim. Yaşım 45. Daha önceağırlıklı olarak İstanbul, Şarköy ve Kuşadasında avlandım. Yalova da nerede ne zaman hangi takımla ne avlayabiliriz. Deneyimlerinizi paylaşmak, tanışmak, deneyimlerimi aktarmak isterim. Hatta beraber gidebiliriz. Arabam ve her türlü ekipmanım var.
    Rastgele
    Hakan Bayraktar

2. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Hakan Bayraktar kardeşim,ben Kocaeli Gölcük Değirmenderedeyim.Kocaeline 30 dakika mesafedeyim,Yalovayada 30 dakika mesafedeyim.İlk avlak tiyosunu sana vermiş olayım.

Yalovadan Değirmendereye doğru gelirken uzuca bir bayırın altında Konca diye Askeri bir bölge var.Konca nizamiyesinin 500 metre uzağında,mevsimin bütün balıklarını doğru takım ve yemle mutlaka alırsın.Eskiden orada araç park cebi vardı şimdi refüjle kapattılar.Gecede balık alırsın.Bursadan,İstanbuldan ve Sakaryadan balıkçı arkadaşlar oraya gelip balık tutuyorlar.

Dibi kayalıktır.Oltaların takılmadığı birkaç yeri var.Onları bulunca kerteriz al ,unutma sakın.Yiyecek ve suyunu tedarikli gidersen iyi olur.

Selamlar,rastgele.

Son düzenleme: 3 Şubat 2010
  3. hhbayraktar

hhbayraktar HASAN HAKAN

Favori Kamış:
    alba leader 4.50
    Favori Makine:
    daiwa ag 5000 ASB
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    teşekkürler.

konca dan 500m. yalovaya mı yoksa kocaeline doğru mu? teşekkürler.

4. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Merhab.Sn.Hasan kardeşim,Koncadan Kocaeline doğru 500 m.
    Yalovaya doğru olursa tepelik ve Askeri bölge sahil yok.Gidince tarife gerek kalmaz,kendinizde göreceksiniz.

Selamlar.

5. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Dün Çınarcıktaydım.Bursadan dönüşümde sabahtan akşama kadar boş vaktimiz vardı.Ebedi aşkımla beraber Çınarcığı gezip görelim ve oralarda ne balığı çıkıyor bakalım dedik.Çınarcığı çok beğendik ama balık yoktu.Vapur iskelesinde olta atanlar vardı.Merak edip bakınca herkezin harıl harıl gümüş tuttuğunu gördük.Hiç tutamayanın 1-2 kilo tuttuğunu gördük.Sinek çaparisi ile.
    Akşam üzeri döndük.Sahiller bomboş.Hiç balık tutan yok.

Bilginiz olsun dedim.Selamlar.