yalova yardım

Konu, 'Bölgeler' kısmında yalovankara tarafından paylaşıldı.

1. yalovankara

yalovankara fuat

yalovanın çınarcık ilçesine gidecem kısmet olursa balıklar bolluk vb konularda bilgi verirmisiniz teşekkürler
    reeling

2. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    merhaba fuat bey bu ara çınarcıkta istavrit çok bol ancak tekne bulmanız gerekebilir yada akşamüstü mendirekten çapariylede alabilirsiniz. bunun yanında gündüz başka av yapmayın derim gece av yaparsanız yine aynı yerden eşkina ve karagöz alma şansınız ben her hafta çınarcık hatta esenköy yapıyorum ama malesef durum iç açıcı değil yani eşkinalar çok küçük salmak gerekiyor alınabilecek eşkinada ya çıkar ya çıkmaz kıyıdan mırmır denemeyin çünkü istavrit boyutlarında çıkıyorlar büyüğüne rastlayamadım daha başlamadı. belki beklentiniz değil ama istavrit en iyisi bu ara rast gelsin

3. yalovankara

yalovankara fuat

teşekkür ederim... ben bundan 3 sene öncesine kadar sürekli giderdim çınarcığa ve özellikle bu tarihlerde kiloyla kefal ve uğraşırsam bi kaç zargana tutardım... ama kefal çok tutulurdu özellikle bu tarihlerde... (eski balıkçıların olduğu yer basketbol sahası arkasından ) kefal konusunda bilgi verirseniz sevinirim özellikle... taş limanda izmarit ispari gibi balıklar olurdu... şimdi yok mu yani bu balıklar :( yalova da ki dere civarında durum nasıl ve kefal için şurda tutun diye bileceğini bi yer varmı teşekkür ederim kusura bakmayın ... SAYGILAR