iyi günler yalova ve çınarcıkta bundan 2 3 yıl öncesine kadar kefal ve zargana bol olurdu... önümüzde ki hafta gitmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz ssevinirim ne tutuluyor... kefal varmı nerelede avlanılır vb... teşekkürler....
kardeş özelden de cevaplamıştım ama belki başkalarınada faydası olur, bayramda oradaydım iki günlüğüne güzel zargana yakalıyorlardı sabah 6-7 civarı hatta bikaçtanede ben tutabildim avı çok zevkliymiş reeling akşam üstüde işi bilenler iyi istavrit çekiyorlardı aktarabieceklerim bukadar çınarcıkla ilgili.
Fuat selam, ben yalova / çınarcık arasında 15 gün kaldım genelde sandalla açıldım, Kıyı balıkcılığı için kefal oldukça bol fakat büyüklerini taş liman içinde yakalayabileceğini düşünüyorum, Çınarcık iskelesi üzerinden tutabilirsin orası çok hareketli oluyor, Tekneyle açılmayı düşünüyorsan akşam üzeri koru kent açıkları çok güzel istavrit yapıyor, yine tekne ile mezgit bile yakalayabilirsin. Başka arkadaşlarda sana bilgi verecektir.
ben çınarcıkda çalışıyorum, buralarda pek verimli balık tutamazsın,eğer aracın varsa esenköy'e gitmeni tavsiye ederim.lakin imkanın yoksa kocadere tarafına git iskeleden oltanı at oda olmazsa bakir sahiller var deveboynu tarafında yada çınarcık esenköy tarafında sahil boyu git bulursun ,zargana istavrit bol miktarda tutarsın... iyi günler.