Selam sayın abilerim ve üstadlarım ben yalova'da yasıyorum ve balık avı konusunda çok meraklı aynı zamanda sürekli okuyup araştıran birisiym.Yalova'da yaşıyan abilerimden bu aralar hangi balıklar çıkar nerelerde avlanablirim bu tarz sorulara cevap bulabilirsem çok sevinirim.Saygılar...
Sabrican yalovanın neresinde oturuyorsun. Şu an havadan dolayı kıyılar pek verimli değil malesef. Şu ara mırmır deneyebilirsin boru kurduyla. Lüferden pek ses yok ancak yakında başlayabilir. Gündüz kefal ve zargana tutanlar var ancak yinede bol değil. İmkanın varsa esenköy tarfından eşkina alabilirsin. Karagözden ses yok henüz. Yani anlıycağın şu sıra pek verimli bir av yapmak zor ama su soğudukça balık kıyılayacaktır. İnşallah o zaman iyi avlar yapılacaktır
Abi merhabalar ben Stadyumun yanında oturuyorum 3. senem buradaki okuyorum burada endüstri mühendisliği 2. sınıf.Fırsat buldukça Liman etrafındaki kayalıklardan kartal iskelesi civarından avlanıyorum.Geçen hafta gittim bir kaç kez ancak gelincik ve iskorpitten baska birşey alamadım teke ve boru kurduna bu aksam üstü yine çıkmayı düsünüyorum yürüyen köşk tarafına doğru bakalım bişey olcak mı merak ediyorum bende..