Merhabalar arkadaşlar, Emekli matematik öğretmeniyim 15 yıldır bilgisayar sektöründe işletme çalıştırmaktayım.Yoğun teknik servis ve program destek vermekteyiz. Gün boyu yoğun ve stresli iş ortamından kurtulmak için özellikle gece sessiz ve sakin ortamlarda eşkina avına çıkıyorum. Maksat harp yapmak değil vatan kurtulsun anlamında hobi olarak yapıyorum. Amatör avcılık kurallarına uyarak bilinçli bir şekilde av yapıyoruz. "Felsefemiz "biz bu dünyayı çoçuklarımızdan emanet olarak aldık"
İsmail bey hoşgeldiniz. Nerede ikamet ediyorsunuz bilemiyorum ama hobinizin yansıması olan güzel bir eşkina raporunu sizden en kısa zamanda bekliyoruz.. Selamlar..
Hocam Aramıza hoşgeldiniz. Yıllarca öğrencilerinize verdiğiniz eğitim görevini de hem amatör balıkçılık açısından hem de genel hayat anlamında bizlerle paylaşacağınızı ümit ediyorum. Felsefeniz hepimizin tek gayesidir. Yalovadan selamlar demişsiniz ama ileride yanlış anlaşılmaması için imza bölümünüze bulunduğunuz şehri de eklerseniz daha faydalı olur. En kısa zamanda Eşikna av raporlarınızı ve fotoğraflarınızı bizimle paylaşmanız ümidiyle.
Merhaba aramız hoşgeldiniz. Bende ablam ve yeğenlerimden dolayı yalovada çok bulundum.Eğer hala ordaysanız geldiğim zaman bir çayınızı içerim.
İsmail bey merhaba, aramıza hoş geldiniz. Eşkina raporlarınızı bekliyoruz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
İsmail Hocam merhaba. Yabancı değilim tanışıyoruz Uzun zaman oldu görüşemeyeli. Ben de forumda yeniyim, görüşmek ümidiyle...
Gökhan kardeşim,yanlış hatırlamıyorsam Çınarcıktan bizim aydın beyin oğlusunuz değil mi? Hoş geldiniz, görüşmek ümidiyle.