Herkese selamlar saygılar . ben Yalovadan Hakan . hem tatlı su hem deniz avında bana katılacak eşlik edecek kıyıdan yada açıktan gece yada gündüz farketmez av yapacak dostlar arıyorum Yalovaya taşınalı 4 ay oldu . Malum bilmediğim görmediğim çok yer var . beraber balığa çıkmak isteyen olursa seve seve her yere gelirim yada mera önerisi tavsiyesi olan dostlar olursa çok memnun olurum . herkese rastgelsin . . .
Hakan bey bilgi ihtiyacınız olursa bana herzaman ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.Geçen konuştuğumuz gibi tekneyi denize indirdikten sonra veya bizler müsait olduğumuzda beraber her yere gidebiliriz.Balığa gitme niyetin olduğunda cepten ara belki bizde gidiyoruzdur hep beraber gideriz.selamlar.
Ismail abim sana ne kadar tesekkur etsem azdır guzel yuregını bıze actıgın ıcın cok tesekkur ederım onumuzdekı hafta ıcı carsamba gunu musaıtız yanına geldığım arkadasla beraber eger musaıt olursanız gıdebılırız ben sızı rahatsız etmemek ıcın aramıyorum hersey ıcın tesekkurler abim saygılar
Hakan abininde dediği gibi müsait olduğunuzda mesai saatimiz dışında her vakit bize uygundur İnş. En kısa zamanda inşallah hepberaber kovalarımızı doldurururz.