YAMAHA 30 & 60 hp Arası 4 zamanlı satılık motor aranıyor...

Konu, 'Motorlar' kısmında KaRa_MaVi tarafından paylaşıldı.

1. KaRa_MaVi

KaRa_MaVi Gürcan

Merhabalar, herkese rastgele arkadaşlar ismim Gürcan. Öncelikle Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. Bir mahruzatım var yardım edebilecekler olur mu acaba?
    Benim Bir arkadaşım var aylar önce 4,20 civarında olması gerek bi fiber tekne aldı kamarası olan tam bi keyif teknesi ama bir türlü istediği motoru bulamadı.
    Dedim; Forumlarda ararsak kesin bulururuz! Umarım inşallah yardım eden olur.

Trimli, 4 zamanlı 30 & 60 HP arası yamaha öncelikli marka tercihimiz ama başka markalarda olabilir yeterki düzgün bişey olsun. Böyle bir motor arıyoruzAdam aramaktan bende onun arayıpta bulamadım sıkıntısından bıktık. Umarım hayırlısı ile buluruzda kurtuluruz diye düşünüyorum.

Elinde veya çevresinde satılık motor olanlar mesaj yazarsanız sevinirim.

2. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    4.20 tekneye 60hp outboard şaka gibi olur :)

antalya eski sanayide itfaiyeden içeri girdiğinizde bir tane stihl (tarım makinaları) bayisi var onun yan tarafında tamir, bakım ikinci el işleriyle uğraşan bir dükkan var, yine aynı dükkandan devam edildiğinde köşede (1 blok ileride geride olabilir) deniz motorlarıyla uğraşan bir yer daha var, ne zaman önünden geçsem 2-3 tane satılık motor olur bu dükkanların önünde. bu dediğim yerlere (bakmışsınızdır sanıyorum) bakabilirsiniz. kendileriyle bir ilgim yoktur ve 2 yıl olmuştur oralara uğramayalı belirteyim.