tekrar merhaba bulduğum çok güzel 2.elleri (4 zamnlı 5 6 hp) faturası olmadığından alamıyorum. yavaş yavaş sıfırlara bakmaya başladım. acaba tanıdığınız bildiğiniz yamaha motor satan yerlerde kampanya söz konusumudur? peşin fiyata 12 taksit gibi? internetten bakılabilecek yerlere tlf ediyorum. belki sitesi olmayan yerlerde vardır diye, birde sizlere sormak istedim.
Mutlu merhaba; Bende motor bakıyorum fakat faturasız olunca ne oluyor ? Tedirgin oldum hiçde anlamadığım birşey
Aman deyim faturasiz motor ve botlara bulasmayin.Artik botlar ve motorlara liman kaydi zorunlu. Ayrica eger calinti cikar ise basiniza buyuk bela olur.
ismail bey kemal beyinde dediği gibi liman kaydı yaptırırken fatura isteniyor. ayrıca faturasız malın çalıntı olma ihtimalide var. genede 2.el alırken motor no suna bakıp çalıntı mı değilmi bir nebze araştırılabilir. şimdiye kadar iletişime geçtiğim 2.el satıcıları hep bağlama kütüğüne gerek yok dedi. ama var bilginize. o şekilde satmaya çalışıyorlar. http://www.denizcilik.gov.tr/dm/BK/default.aspx# ruhsatname olmadan sadece faturalarla yakalanırsak cezası 400tl civarı sanırım. kesin bilgim yok bu konuda. birde faturasız mal alırken unutulmaması gereken. o malın size ait olduğunu ispat edecek hiçbirşeyiniz olmaz. ilk sahibini tanımıyorsak faturasız her malın çalıntı olma ihtimali vardır.
ismail bey nasıl bir motor bakıyorsunuz bilmiyorum ama 2 motor alımda acaba indirim yapabilirlermi? ben yamaha 4 zamanlı 6 hp kısa bakıyorum. en iyi bulduğum fiyat 2000 dolar peşin 12 ay taksitte %9 oranında artacağı söyleniyor
Mutlu bey selam; Ben Ankaradayım ırmakta liman falan hak getire Ben maksimumda 5Hp ikinci el bir motor alacağım bütçem çok kısıtlı sabah akşam siteleri takip ediyorum benim derdim aküden bıktım hele geçen gölün ortasında yağmur bastırdı kıyıya ulaşana kadar perişan olduk
http://www.denizmotorum.com/Urun/YA...USTTEN-DEPOLU-MANUEL-DENIZ-MOTORU-pmu805.html en uygun fiyatlı site. acaba daha önce alış veriş yapan varmı?
En doğrusunu yaparsınız bencede benzinli alarak,25 kg bi akü 2 akü alsan 50 k.g,bel fıtığı olmak kaçınılmaz ,şarj et,uğraş dur, 15 k.g bi benzinli motorun ağırlığ yaklaşık, al keyfine bak.Yağmur yağacak hemen bas karadasın,bende benzinliye döndüm çok memnunum.
Mutlu kardeşimbir arkadaşım bir hafta önce hidea 9.9 4 zamanlı motor aldı 3.600 tl kampanya varmış bilgine
Mustafa abi bugün alıyorum motoru Sail ne öyle bi marka 2010 model 2.5 hp bu motor 2.70 botta iş görür mü?
ilgilendiğin için teşekkürler ismail abi. sıfır için bir türlü toplayamıyorum kendimi. mecburen 2.ele yöneldim gene. 2. memleketten haberde geldi 1 ay sonra ordayım satılmazsa çalıştırıp faturalı şekilde alacağım inşallah.
faturasız CE belgesiz motor ve bota sakın yanaşmayın elinizde kalır liman kaydı yaptıramazsınız denizde başınız ağrır ayrıca bildiğim kadarıyla iç sularda benzinli motorlar yasaklandı sadece elektrikli motor kullanabiliyorsunuz