Yamula barajı - Alabalık

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ayantas tarafından paylaşıldı.

1. ayantas

ayantas ayan

28.04.2012 tarihinde arkadaşla beraber yamulaya gitmek üzere yola çıktık. Saat 16:30 gibi oraya vardık. Oltalarımızı attık. Çayımızı demledik. Kek ve börek eşliğinde çayımızı yudumladık. Gece saat 01:00 ' a kadar bekledik 1 tane bile balık vurmadı. Tek bize değil kimsenin oltasına vurmadı. Neyse kafayı vurduk yattık. Sabah ezanıyla birlikte geri kalktık baktık balığı boşver gümüşler ibiklenmemiş bile... Ve beklenen son! Saat 08:30 gibi ilk ve son alabalığımızı çektik. Saat 13:00'a kadar durduk ve tekrar eve gitmek üzere yola çıktık.

Anlamadığım birşey burada balık varmı yokmu? Tutmak için daha erken mi? Hadi biz acemiyiz diyelim ama kimse balık tutamıyor.

2. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Balık var arkadaşım olmaz olurmu. Bak sen dikkat etmemişin ben dikkatle izledim botla barajın ortasına kadar gidiyorlar ağdaki balıkları toplayıp ağı gene güzelce seriyorlar... Barajlardaki bu durum keyfimizi kaçırmakta bu sebeple arayışlarımızı doğal meralarda yoğunlaştırdık...

3. simse66

simse66 Mehmet Burak

Favori Kamış:
    Shimano Biomaster Spinning 7 1"
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 RCDouble Handle
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan 8.200gr Amerikan Levreği 820 gr Alabalık 1250 gr
    valla kardes bende uzun zamandır alabalık avına gitmiyorum aldıgım duyumlara göre orda ki balıkcılar ağ seriyorlarmıs tabii bu arada balıkcı arkadaslara da av kalmıyor....